Iți dorești cel mai frumos gazon în fața casei tale dar fără a depune efort nemăsurat pentru întreținerea lui? Iți prezentăm cea mai bună soluție! Ia-ți o mașină automată de tuns gazonul Husqvarna Automower și uită de griji. Aceasta se va ocupa de una singură de zona de gazon pe care o să o desemnați. Alegând să investitți într-o mașină automată de tuns vei reuși să câștigi timp prețios pentru tine. Husqvarna Automower® va face toată treaba de una singură. Ea va tunde tot gazonul în mod automat şi, foarte important, extrem de silenţios. Mașina de tuns robotizată Husqvarna funcționează la un nivel acustic de numai 58 dB(A). Astfel vă puteți bucura pe deplin de timpul petrecut acasă și nu vă veți deranja nici vecinii. Husqvarna Automower® tunde gazonul în liniște, fără supraveghere și permanent în siguranță. Automower® este atât de silenţioasă, încât poate să funcţioneze pe timpul nopţii fără să deranjeze pe nimeni. Prin intermediul aplicaţiei de tundere disponibile pentru modelele selectate, veţi avea şi un control total asupra orelor sale de funcţionare, astfel încât să vă puteţi bucura de gazon oricând doriţi.

Husqvarna Automower® este deja recunoscut drept lider mondial în domeniul tunderii automate a gazonului. Aceste mașini automate lucrează independent indiferent de vreme. Acum nu mai contează dacă plouă sau e soare. Tot ce trebuie să faceți este să vă beți cafeaua la adăpost iar mașina robotizată Husqvarna va tăia iarba perfect, exact așa cum vă doriți. Veți fi astfel feriți de razele solare periculoase sau de umezeala în exces. Husqvarna Automower® este concepută să reziste chiar și în condiţii de umezeală și lucrează fără efort pentru a vă ajuta să vă minunați de un gazon de vis.

Odată cu achiziționarea acestui tip de mașină de tuns gazonul trebuie să desenați zona în care aceasta va acționa. Pentru aceasta aveți la dispoziție câteva cabluri care vor fi așezate cu grijă pe marginile suprafeței cu iarbă. Mașina de tuns Husqvarna Automower® recunoaște aceste limite și nu le va depăși. Ea funcționează după un tipar de deplasare aleator acoperind orice colţ al grădinii astfel încât să nu apară linii sau urme de tundere în iarbă. Aceasta poate să gestioneze cu uşurinţă terenul dificil, inclusiv pante, gropi şi chiar obstacole temporare, precum conurile şi fructele. Mai mult, fiind acționată de o baterie, ea este dotată și cu o stație de încărcare în care se retrage după ce și-a terminat sarcina. Nu veți fi nevoiți așadar nici să o puneți la încărcat.

Un avantaj important este acela că Husqvarna Automower taie mereu iarba, pe măsură ce aceasta creşte. Specialiștii au arătat că acesta este cel mai prietenos mod de a tăia iarba. În timp ce tunderea obişnuită taie, de regulă, câţiva centimetri de iarbă care este apoi colectată şi îndepărtată, tăierile efectuate de Husqvarna Automower® au doar câţiva milimetri lungime. Acestea vor cădea pe sol, vor forma un strat protector şi vă vor fertiliza gazonul.

După cum am spus, mașina de tuns gazonul Husqvarna Automower nu are nevoie de dumneavoastră pentru a funcționa. Ea respectă orele impuse în prealabil și lucrează întotdeauna perfect, fie noapte fie zi. Chiar dacă sunteți plecat de acasă  mașina dumneavoastră de tuns este tot timpul în siguranță. Husqvarna Automower® este protejată în câteva moduri contra tentativelor de furt. Mai întâi, trebuie să știți că este necesar un cod PIN pentru orice intervenţie. O alarmă va suna imediat în cazul în care codul este ignorat când maşina de tuns este oprită sau ridicată. Așadar, produsul este inutil în cazul furtului, deoarece nu se potriveşte cu alte staţii de încărcare. Iar dacă este raportată ca furată, aceasta este marcată pentru a nu primi asistenţă în niciun service Husqvarna din lume.

Am amintit că Automower taie iarba constant păstrând-o mereu sănătoasă. Faptul că iarba tăiată are doar câțiva mm face ca munca de colectare a ierbii să nu mai fie necesară. Automower® produce brazde subţiri de iarbă, pe care nu le veţi observa. Mai mult, lăsându-le pe gazon, acesta se va fertiliza în mod natural.

Dacă vă întrebați ce efect are Automower asupra mediului trebuie să știți că nu generează emisii directe funcţionând pe baterii. Consumul efectiv de energie este unul foarte scăzut. Acesta este influențat de dimensiunea gazonului şi de modelul de mașină de tuns utilizat.

Cea mai nouă gamă Automower este X-Line. Aceasta asigură tundere robotizată la un nivel premium. Dacă gazonul are un nivel înalt de complexitate, navigarea asistată de GPS asigură un finisaj des și uniform. Alegând o mașină de tuns gazonul din seria X-Line puteți să o configurați, să o controlați și să o urmăriți direct de pe smartphone. Noul design al gamei X-Line include faruri cu LED-uri pentru ca mașina de tuns gazonul să arate la fel de bine precum gazonul. Farurile cu LED-uri îmbunătățesc vizibilitatea în condiții de lumină slabă, iar barele de protecție din cauciuc o protejează și reduc urmele de zgârieturi. Capacele unice de roată portocalii ale gamei X-Line o ajută să se facă remarcată în orice cartier.

https://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2019/06/Husqvarna-Automower-10-1024x768.jpghttps://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2019/06/Husqvarna-Automower-10-150x150.jpgIleanaAmenajari gradinihusqvarna,masina de tuns gazonIți dorești cel mai frumos gazon în fața casei tale dar fără a depune efort nemăsurat pentru întreținerea lui? Iți prezentăm cea mai bună soluție! Ia-ți o mașină automată de tuns gazonul Husqvarna Automower și uită de griji. Aceasta se va ocupa de una singură de zona de gazon...Magazin online de plante și ghivece