Vrei sa iti amenajezi gradina cu piatra naturala in diverse culori? Aici, la CityGarden, iti punem la dispozitie o gama larga de pietre decorative care sa-ti satisfaca nevoile. Ai nevoie doar de putina viziune si gradina ta va arata mai bine ca niciodata! Cu ajutorul pietrei naturale vei transforma total spatiul exterior delimitand zonele dupa bunul plac.

Delimitare cu piatra naturala

Piatra este solutia eficienta pentru orice tip de amenajare exterioara. Indiferent ca vorbim despre o gradina de mari dimensiuni sau doar de un spatiu mic in jurul casei, cu piatra naturala bine aleasa vei putea transforma vizual toata zona. Piatra poate delimita alei, zone de gazon sau zone cu flori. Nu trebuie decat sa masori suprafata si sa investesti in piatra naturala pe care ti-o punem la dispozitie. Este solutia ideala pentru o amenajare foarte rapida si extrem de eleganta a gradinii. Te asiguram ca vei avea parte de rezultatul scontat cu investitii foarte scazute.

Piatra naturala in gradina

Avantajele utilizarii pietrei naturale in gradina

Amenajarea cu piatra naturala nu aduce doar imbunatatiri din punct de vedere vizual. Ea se va dovedi o solutie de efect impotriva eroziunii rezistand cu brio apei. Mai mult, are rolul de filtrare a apei provenite din intemperii. Tot piatra naturala va va rezolva problemele de drenaj ale pamantului din gradina.

Amenajare cu piatra

Alege o pietre de culoare alba, neagra sau rosie pentru a da gradinii o arhitectura moderna. Tot acest tip de material poate fi utilizat si daca va doriti o amenajare rustica. Pentru un efect aparte puteti introduce in zonele cu roca si plante care rezista cu brio suprafetelor aride, precum cactusii.

Cu ajutorul pietrei naturale veti da uniformitate spatiului scapand, in acelasi timp, de grija ingrijirii. Puteti doar sa o spalati cu furtunul la anumite perioade.

Piatra amelioreaza starea solurilor cu exces de umiditate fara a fi nevoie de investitii majore. O puteti utiliza si pentru finisarea iazurilor si fantanilor arteziene de pe proprietate.

Achizitionati tipul de piatra care va place, solutie usor de intretinut, disponibila intr-o mare varietate de nuante si dimensiuni! Tot ce trebuie sa faceti este sa presarati piatra in gradina pentru a delimita diverse spatii – alee, loc de joaca, zona pentru relaxare. Pentru ca rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor va recomandam ca din locurile in care urmeaza sa asezati piatra naturala sa eliminati buruienile care si-ar putea face loc printre acestea si care ar strica efectul vizual.

Alege si tu piatra naturala, un material de constructii suficient de ieftin daca e sa luam in pondere calitatile sale excelente – duritate crescuta, longevitate (rezista sute de ani), estetica de neintrecut!

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.