Primavara si-a intrat in sfarsit in drepturi si toti cei care au gradini sau culturi agricole se gandesc deja ca au nevoie de sisteme de irigatii performante care sa faca udarea proprietatii o sarcina cat mai facila. In magazinul nostru online, citygarden.ro, gasesti tot necesarul pentru a crea un mediu propice dezvoltarii sanatoase a plantelor dumneavoastra. Aici puteti achizitiona automatizari, duze, teava, electrovane, furtunuri, pistoale, fitinguri si alte accesorii pentru irigatii.

Sistemele de irigatii sunt potrivite pentru suprafete mai intinse unde udatul tratitional cu furtunul nu poate fi realizat din cauza riscului unui efort prelungit. Un sistem de irigare bine pus la punct ne va face sa uitam ca nu dispunem de timpul necesar pentru aceasta activitate el ocupandu-se de unul singur de udare. Va recomandam automatizari speciale pentru circuitele de irigare din zone rezidentiale sau comerciale.

Cum irigarea este o parte importanta pentru orice cultura va recomandam, in perioadele secetoase, sa asigurati necesarul de apa pentru ca orice productie sa prospere. Fie ca este vorba de arii intregi de culturi sau diversi arbusti, puteti utiliza duze cu debit reglabil de la CityGarden. Acestea se instaleaza alaturi de tevi fixe, functionand si fara aspersor. Inaltimea de udare este ridicata, acoperind astfel o suprafata cat mai mare. Activitatile agricole nu se pot desfasura in lipsa unei irigari corespunzatoarea a culturilor. Investind in echipamente si accesorii de calitate superioara, va asigurati sanse tot mai mari pentru a obtine productii maxime.

Sistemele de irigare sunt foarte eficiente, practice si indispensabile pentru orice producator agricol. Acestea ii ajuta sa depuna mult mai putin efort si sa obtineta rezultate mult mai satisfacatoare. Produsele garanteaza rezistenta si durabilitatea acestora, fiind concepute pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Este momentul sa utilizati sistemele de irigatie potrivite pentru a asigura hidratarea propice bunei dezvoltari a plantelor si pentru a culege cele mai bune roade. Sistemele de irigare pot fi instalate oriunde aveti nevoie. Culturile mari vor beneficia de aportul necesar de apa pentru a produce cantitatile asteptate de recolte.

Alege modul de irigare potrivit pentru gradina ta! De exemplu, sistemele de irigare prin picurare sunt usor de intretinut si de utilizat, tot ce trebuie sa faceti fiind sa intindeti teava pe fiecare rand individual, iar intregul proces de irigare se va desfasura automat. Udarea prin picurare are o multime de avantaje si se preteaza pentru foarte multe tipuri de culturi, in special pentru culturile de legume. Distributia apei se realizeaza prin micile orificii aflate de-a lungul tevii.

Acestea se afla la o distanta de constanta, astfel este indicat sa tinem cont de acest aspect pentru ca si plantele sa se afle la aceiasi distanta de-a lungul randului. In acest fel apa va ajunge direct la radacina fiecarei plante, fara sa mai fie irosita imprejur. Plantele sunt tratate mult mai adecvat nevoilor lor, deoarece apa nu ajunge si pe frunze sau tulpina. In acest fel sunt prevenite multe boli cauzate de umezeala excesiva. Apa este utilizata in modul cel mai optim, fiind folosita strict pentru a uda zona vizata, fara sa se mai piarda cantitati importante de apa pe langa. In plus, se pot folosi tratamente si ingrasaminte lichide odata cu apa, reducandu-se astfel numarul activitatilor.

Puteti alege, de asemenea, un alt element important cand vine vorba de irigare, aspersorul. Acesta este indicat pentru irigarea culturilor si terenurilor vaste, functionand printr-un mecanism de tip pop-up. Are avantajul ca are o raza de actiune reglabila. Poate fi utilizat atat pentru terenuri agricole, cat si pentru terenuri de agrement. Este facut sa reziste conditiilor de mediu exterior si chiar actelor de vandalism, fiind foarte rezistent si fiabil. Cu ajutorul unui sistem de irigare bazat pe aspersoare vom obtine multe beneficii si rezultate. Aspersorul este ideal pentru irigatii deoarece elimina efortul fizic pe care ar trebui sa-l depunem pentru udarea cu regularitate. Deoarece are un mecanism prin care il putem programa, aspersorul face practic intreaga munca fara sa fie nevoie de interventia noastra. Acesta poate porni si se poate opri in functie de setari.

Investitia in sisteme de irigare este rentabila si ne ajuta sa economisim. Utilizand un astfel de sistem vom putea monitoriza cu precizie cantitatile de apa utilizate si vom putea evita risipa de apa. Astfel vom economisi eficient, utilizand doar cat este necesar.

Alege, direct din magazinul nostru online, sisteme de irigatii de calitate care va vor ajuta sa va intretineti gradina in cea mai buna forma. La noi gasesti la preturi excelente kituri complete de irigatie dar si piese separate. De acum nu trebuie sa va mai faceti programul in functie de orele potrivite pentru udat. Achizitionati cele necesare si veti vedea cum gradina va prinde viata cu un sistem de irigatii automatizat. Puteti uita complet de irigarea manuala daca apelati la un programator special care sa regleze udarea in functie de preferinte. Astfel veti castiga timp pentru alte activitati dar veti controla si mai bine cata apa veti consuma. Eliminati astfel risipa si nu mai depuneti practic niciun efort.

Comanda elementele necesare integrarii in gradina dumneavoastra a unui sistem de irigare performant si veti avea parte de o udare exacta si economica pentru diverse plante fie ca vorbim de cele ornamentale sau despre straturile de legume.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.