Servicii de peisagistică

Sfaturi pentru o amenajare reusită​

Transformă grădina într-un spațiu verde minunat

Cu siguranță, amenajarea grădinii tale poate fi o experiență minunată, dar poate fi, de asemenea, o provocare dacă nu ai planul potrivit. Cu ajutorul acestor servicii de peisagistică, îți vom oferi câteva sfaturi utile pentru a-ți transforma grădina într-un spațiu verde frumos și funcțional.

Alege o firmă cu care comunici bine 😉

Suport amenajari gradini si spatii verzi

Oamenii de la compania care îți oferă servicii de peisagistică trebuie să fie deschiși și să comunice bine cu tine. Alege o firmă cu care te simți confortabil și cu care poți să lucrezi cu ușurință.

În final, este important să alegi o firmă de amenajare grădină de încredere care să îți ofere un proiect care să îți depășească așteptările.

Contact

0730025725

servicii de amenajari gradini
Rulează videoul
Meet our Team

Specialisti in amenajarea gradinii

0 +

Ani de experienta

0 k+

Clienti multumiti

0 +

Amenajari

0 +

Produse

Sfaturi si informatii utile

Pași pentru amenajarea profesionista a grădinii

arhitecti peisagisti

Planificarea gradinii

Un plan bine gândit poate face toată diferența în amenajarea grădinii

Pentru a începe planificarea, este important să stabiliți obiectivele pentru grădina dvs. Acest lucru poate include dorința de a avea o zonă de relaxare, o zonă de grădinărit, un spațiu pentru copii sau pentru animale de companie, sau orice alt scop pe care doriți să îl îndepliniți cu grădina dvs.

Alege Plantele potrivite

Plantele locale pot fi cele mai bune, deoarece sunt deja adaptate la condițiile climatice din zonă

Dacă ești la început de drum în amenajarea grădinii, încearcă să alegi plante care se potrivesc cu condițiile din grădină.

amenajari geadini si spatii verzi

Design spatii verzi

Designul este important atunci când vine vorba de amenajarea grădinii

Încearcă să creezi un design care să îți placă și care să fie funcțional pentru spațiul pe care îl ai.

Folosește elemente decorative

Poti folosi ornamente, stâlpi de iluminat, sau o fântână.

Un mod excelent de a adăuga un aspect estetic grădinii tale este să folosești elemente decorative.

Instalează un sistem de irigare

Dacă vrei să ai o grădină frumoasă, trebuie să ai grijă să aibă suficientă apă.

Un sistem de irigare poate fi o soluție excelentă pentru a-ți uda plantele în mod regulat și pentru a menține un nivel de umiditate corespunzător.

Menține curățenia

O grădină curată și bine întreținută va arăta întotdeauna mai bine.

Asigură-te că cureți regulat spațiul de buruieni, frunze căzute și alte detritusuri. În concluzie, amenajarea grădinii poate fi o activitate minunată care poate aduce multă bucurie. Cu aceste sfaturi, vei fi pregătit să îți transformi grădina într-un spațiu verde minunat și relaxant.

Alege o firmă cu care comunici bine 😉

Estimări costuri amenajare grădină​

Costurile de amenajare a unei grădini pot varia foarte mult, în funcție de factori precum dimensiunea grădinii, tipul de proiect și materialele folosite. În general, costurile de amenajare a grădinii pot fi împărțite în următoarele categorii:

Design și planificare: Costurile pentru un plan detaliat al grădinii pot varia, în funcție de complexitatea proiectului.

Pregătirea terenului: Dacă terenul necesită nivelare sau alte lucrări de pregătire, costurile pot fi de la câteva sute la câteva mii de lei.

Plante și materiale: Costul plantelor și
materialelor depinde de tipul de plante sau materiale alese. În general, costul plantelor și materialelor poate fi între 1000 și 5000 de lei.

Instalarea sistemelor de irigare și iluminare.

Lucrări de întreținere: Costurile pentru întreținerea grădinii pot fi relativ mici, de la câteva sute de lei pe an pentru curățarea și tăierea plantelor, până la câteva mii de lei pentru lucrări mai complexe.

Rulează videoul

De ce este important ca firma de amenajare grădină sa fie specializează în acest tip de proiecte și are experiență în amenajarea grădinilor.

Alegerea unei firme de amenajare grădină ​

Caută recomandări

Începe prin a cere recomandări de la prieteni și cunoștințe care au folosit serviciile unei firme de amenajare grădină în trecut. Poți să cauți, de asemenea, recenzii și comentarii online ale companiilor din zona ta.

Asigură-te că sunt specializați în amenajarea grădinilor

Verifică experiența și calificările firmei, inclusiv lucrările realizate în trecut. Poți să verifici portofoliul de proiecte pe site-ul lor sau să îți ceri referințe de la clienții anteriori. 

Solicită o evaluare a proiectului

Odată ce ai găsit câteva companii care îți plac, solicită o evaluare a proiectului tău. O firmă de încredere va veni la locația ta pentru a face o evaluare a grădinii și îți va oferi o estimare detaliată a costurilor și a timpului necesar.

Verifică garanțiile și politica de întreținere -

Înainte de a semna un contract, verifică garanțiile oferite de firmă pentru lucrările realizate și politica de întreținere a grădinii după finalizarea proiectului.

Sfaturi pentru o amenajare reusită

Transformă grădina într-un spațiu verde minunat

Este important să îți stabilești bugetul pentru amenajarea grădinii și să lucrezi cu un profesionist în amenajarea grădinii pentru a-ți
oferi o estimare mai precisă a costurilor.​

 

Un lucru important este evaluarea zonei în care doriți să creați grădina. Este important să luați în considerare factori precum condițiile solului, tipul de teren, nivelul de expunere la soare și vânt, și alte caracteristici care pot influența dezvoltarea plantelor.