Maşina automată de tuns gazonul Husqvarna Automower®

Câștigi timp prețios!

Clock-PNG-Background-Image-200x200

Odată instalată, mașina robotizată de tuns gazonul Husqvarna va face toată treaba de una singură! Cu ajutorul ei veți uita de griji. Husqvarna tunde tot gazonul în mod automat şi extrem de silenţios.

Husqvarna Automower® — lider mondial în domeniul tunderii automate a gazonului

Maşina automată de tuns gazonul Husqvarna Automower®

Vremea nu contează!

Weather-PNG-Photos-200x200

Fie că aveți parte de ploaie sau de vreme însorită mașina robotizată Husqvarna va tăia iarba perfect fiind concepută să reziste chiar și în condiţii de umezeală. Minunați-vă de un gazon de vis!

H310-0496

AUTOMOWER® 105

Capacitate pe suprafaţa de lucru - 600 m²
Timp de încărcare tipic - 50 min
Nivelul de zgomot - 58 dB(A)

Compactă și ușoară
Fir de ghidare
Puncte de pornire x2
Reglare uşoară a înălţimii

H310-1049-300x200

AUTOMOWER® 310

Capacitate pe suprafaţa de lucru - 1000 m²
Timp de încărcare tipic - 60 min
Nivelul de zgomot - 58 dB(A)

Automower® Connect@HOME
Abordare automată a spaţiilor înguste
Fir de ghidare
Gestionează pante până la 40%

H310-1050-300x200

AUTOMOWER® 315

Capacitate pe suprafaţa de lucru - 1500 m²
Timp de încărcare tipic - 60 min
Nivelul de zgomot - 58 dB(A)

Automower® Connect@HOME
Temporizator
Abordare automată a spaţiilor înguste
Fir de ghidare

H310-0867-300x200

AUTOMOWER® 420

Capacitate pe suprafaţa de lucru - 2200 m²
Timp de încărcare tipic - 50 min
Nivelul de zgomot - 57 dB(A)

Automower® Connect@HOME
Acționare ultra silențioasă
Fire de ghidare duble
Reglare electrică a înălţimii

h

AUTOMOWER® 440

Capacitate pe suprafaţa de lucru - 4000 m²
Timp de încărcare tipic - 60 min
Nivelul de zgomot - 56 dB(A)

Automower® Connect@HOME
Acționare ultra silențioasă
Cabluri de ghidare triple - PATENTATE
Reglare electrică a înălţimii

H310-1610-300x200

AUTOMOWER® 315X

Capacitate pe suprafaţa de lucru - 1600 m²
Timp de încărcare tipic - 60 min
Nivelul de zgomot - 58 dB(A)

Automower® Connect
Navigaţie asistată de GPS
Faruri cu LED
Interacțiune superioră

AUTOMOWER® 430X

Capacitate pe suprafaţa de lucru - 3200 m²
Timp de încărcare tipic - 50 min
Nivelul de zgomot - 57 dB(A)

Automower® Connect
Navigaţie asistată de GPS
Faruri cu LED
Interactiune superioară

AUTOMOWER® 450X

Capacitate pe suprafaţa de lucru - 5000 m²
Timp de încărcare tipic - 60 min
Nivelul de zgomot - 58 dB(A)

Automower® Connect
Navigaţie asistată de GPS
Faruri cu LED
Interactiune superioară

Husqvarna Automower® — o maşină de tuns gazonul extrem de silențioasă care funcționează fără supraveghere și permanent în siguranță.

Maşina automată de tuns gazonul Husqvarna Automower®

Fără sunete deranjante!

blue-audio-sound-waves-png-8-200x200

Mașina de tuns robotizată Husqvarna funcționează la un nivel acustic de numai 58 dB(A), Vă puteți bucura de cafea în liniște și nu vă veți deranja nici vecinii.

Un tipar de deplasare aleator permite ca Automower® să găsească orice colţ al grădinii. Aceasta poate să gestioneze cu uşurinţă condiţiile de umezeală şi de vreme ploioasă, dar şi terenul dificil, inclusiv pante, gropi şi chiar obstacole temporare, precum conurile şi fructele.

Automower® este atât de silenţioasă, încât poate să funcţioneze pe timpul nopţii fără să deranjeze pe nimeni. Prin intermediul aplicaţiei de tundere disponibile pentru modelele selectate, veţi avea şi un control total asupra orelor sale de funcţionare, astfel încât să vă puteţi bucura de gazon oricând doriţi.

Husqvarna Automower® taie mereu iarba, pe măsură ce aceasta creşte. Acesta este de departe cel mai prietenos mod de a tăia iarba. În timp ce tunderea obişnuită taie, de regulă, câţiva centimetri de iarbă care este apoi colectată şi îndepărtată, tăierile efectuate de Husqvarna Automower® au doar câţiva milimetri lungime. Acestea vor cădea pe sol, vor forma un strat protector şi vă vor fertiliza gazonul.

SIGURANȚĂ

Husqvarna Automower® este protejată în câteva moduri contra tentativelor de furt. Este necesar un cod PIN pentru orice intervenţie.

O alarmă va suna imediat în cazul în care codul este ignorat când maşina de tuns este oprită sau ridicată.

Maşina este inutilă în cazul furtului, deoarece nu se potriveşte cu alte staţii de încărcare. Iar dacă este raportată ca furată, aceasta este marcată pentru a nu primi asistenţă în niciun service Husqvarna din lume.

Maşina automată de tuns gazonul Husqvarna Automower®

Nu este necesară colectarea ierbii

Automower® produce brazde subţiri de iarbă, pe care nu le veţi observa, prin urmare nu este nevoie să le colectaţi. Lăsându-le pe gazon, acesta se va fertiliza în mod natural.

Ştie să se întoarcă la bază

Automower® este ghidată prin cabluri de delimitare în jurul grădinii dvs. În cadrul acestei zone, maşina se deplasează în tipare neregulate, astfel încât să nu apară linii sau urme de tundere în iarbă.

Se reîncarcă automat

Automower® este acţionat cu baterie şi este livrat împreună cu o staţie de încărcare care se poate conecta la priza electrică din grădină. După ce a terminat operaţia de tundere, aceasta revine automat la staţia de reîncărcare.

Grădini complexe

Automower® poate să gestioneze grădinile mari şi complexe, cu obstacole multe şi diverse. Aceasta nu are probleme la tunderea gazoanelor cu înclinare de până la 45% (24°).

ÎNTREBĂRI FRECVENTE: UTILIZARE, INSTALARE ŞI DEŢINERE

Ce se întâmplă, de fapt, la instalare?

Prezintă siguranţă pentru copii şi pentru animale de companie?

Chiar dacă Automower® consumă foarte puţină energie, lama poate totuşi să rănească degetele de la mâini şi de la picioare sau coada’ unui câine. O caracteristică de siguranţă integrată va opri automat lama, dacă maşina de tuns gazonul este ridicată sau răsturnată. Distanţa dintre corpul exterior şi vârful lamei este, de asemenea, mai mare, pentru evitarea accesului accidental al mâinilor sau picioarelor la lame. Chiar şi în acest caz, recomandăm oprirea maşinii Automower® atunci când animale de companie sau copii mici se joacă pe gazon.

Ce se poate spune despre protecţia antifurt?

Husqvarna Automower® este protejată în câteva moduri contra tentativelor de furt. Este necesar un cod PIN pentru orice intervenţie. O alarmă va suna imediat în cazul în care codul este ignorat când maşina de tuns este oprită sau ridicată. Maşina este inutilă în cazul furtului, deoarece nu se potriveşte cu alte staţii de încărcare. Iar dacă este raportată ca furată, aceasta este marcată, pentru a nu primi asistenţă în service.

Ce se întâmplă, de fapt, la instalare?

Instalarea o puteţi efectua chiar dvs., cu respectarea instrucţiunilor din manualul’ utilizatorului. Este nevoie de 2-5 ore, în funcţie de mărimea şi de complexitatea gazonului dvs. Noi vă recomandăm să solicitaţi distribuitorului local să efectueze instalarea unităţii. Aceştia deţin experienţa şi instruirea necesare, pentru a executa operaţia în cel mai eficient mod posibil. Majoritatea distribuitorilor oferă un serviciu de instalare, cu toate că acesta nu este inclus în preţul de vânzare recomandat.

Cum funcţionează pentru prima dată pe iarba mare?

Dacă iarba este foarte lungă şi groasă, trebuie să măriţi înălţimea de tăiere şi apoi să o reduceţi treptat la nivelul preferat. În condiţii extreme, ar putea fi necesar ca gazonul să fie tăiat cu o maşină de tuns convenţională, înainte de utilizarea maşinii Automower®.

Cum ştie maşina că a acoperit tot gazonul?

Prin tunderea într-un mod aparent aleator, în diferite direcţii, veţi obţine un gazon ca un covor, în toată grădina dvs. După 20 ani de testare, aceasta s-a dovedit a fi cea mai sigură metodă de acoperire a întregului gazon, fără a lăsa nicio porţiune de iarbă netunsă. Fiabilitatea şi precizia altor tehnologii necesare pentru tunderea sistematică nu sunt suficiente pentru a oferi o îmbunătăţire faţă de firul în buclă şi faţă de sistemul pe bază aleatorie, utilizat de maşina Automower®.

Este eficientă pe ploaie?

Automower® va tăia iarba în majoritatea tipurilor de vreme şi este concepută să reziste la condiţii de umezeală. Totuşi, este recomandat să aduceţi maşina de tuns în interior în condiţii meteorologice extreme, cum ar fi ploile torenţiale, furtunile şi vijeliile cu descărcări electrice.

Poate lucra pe timpul nopţii?

Având un nivel al decibelilor foarte scăzut, Automower® poate fi utilizată cu uşurinţă în grădină, ziua sau noaptea, fără a vă deranja pe dvs. sau vecinii.

Maşina merge în mod corespunzător pe lângă margini?

Automower® acoperă tot gazonul din interiorul cablului de delimitare, fără a lăsa iarbă netăiată. Totuşi, vă recomandăm să prelucraţi marginile gazonului dvs. cu o foarfecă de iarbă sau cu un aparat de aranjare a marginilor, pentru a obţine un finisaj perfect.

Cum se descurcă pe potecile înguste?

Automower® este ghidată cu cabluri de delimitare în jurul grădinii dvs. În cadrul acestei zone, maşina se deplasează în tipare neregulate, astfel încât să nu apară linii sau urme de tundere în iarbă. Aceasta poate aborda pasaje înguste cu lăţimi de până la 60 cm, în funcţie de modelul utilizat.

Ce efect are asupra mediului?

Deoarece Automower® funcţionează pe baterii, aceasta nu generează emisii directe, iar consumul efectiv de energie este foarte scăzut. Cheltuielile de funcţionare sunt numai de aproximativ 12 $ - 80 $ pe sezon pentru electricitate, în funcţie de dimensiunea gazonului şi de modelul utilizat.

Care este durata de funcţionare a bateriei?

Aceasta depinde de suprafaţă şi de timpul de funcţionare setat al maşinii de tuns. Dacă utilizaţi Automower® timp de şase luni pe an pe o suprafaţă de 800 m², bateria va rezista timp de patru sezoane. Pentru extinderea duratei de viaţă a bateriei, ar trebui să setaţi temporizatorul în funcţie de dimensiunea gazonului. Pe durata anotimpului rece, puteţi reduce cu uşurinţă timpul de funcţionare, fără a pierde din performanţă.

Cum se descurcă pe suprafeţe denivelate?

Datorită roţilor motrice de mari dimensiuni, Automower® poate aborda foarte bine suprafeţele denivelate. Aceasta gestionează şi pantele cu înclinare de până la 45% (24°). Automower® este suficient de mică pentru a urma curbura unui gazon accidentat. Aceasta nu va decoperta movilele sau crestele, aşa cum fac multe maşini de tuns gazonul mai mari.

Dar dacă pe gazon se află obiecte mici?

Pentru a maximiza durata de viaţă a lamelor, pietrele, frunzele, beţele şi alte obiecte mici trebuie îndepărtate prin greblare sau colectate în mod regulat. Acestea nu vor deteriora maşina de tuns, dar lamele se vor uza mai repede. Crengile copacilor pot, de asemenea, avaria sau îndoi lamele, ceea ce are ca rezultat o performanţă de tăiere redusă.

Ce se poate spune despre garanţie şi despre asigurări?

Noi garantăm funcţionarea produselor noastre. Componentele defecte sunt reparate sau înlocuite în perioada de garanţie în atelierele autorizate de Husqvarna.

ACUM, DISPONIBILĂ ȘI NOUA GAMĂ
AUTOMOWER X-LINE

X-Line Automower® de la Husqvarna -
tundere robotizată la un nivel premium.

Indiferent de dimensiunea gazonului, noua gamă X-Line include modelul potrivit pentru dvs. Dacă gazonul are un nivel înalt de complexitate, navigarea asistată de GPS asigură un finisaj des și uniform. Aveți nevoia sa configurați, controlați sau urmăriți mașina de tuns gazonul? Automower® Connect face toate acestea pe smartphone. Cu noul design al gamei X-Line și farurile cu LED-uri mașina dvs. de tuns gazonul arată la fel de bine precum gazonul.

Navigare inteligentă

Navigarea asistată de GPS asigură acoperire automată și uniformă pe gazoanele complexe, pentru un aspect perfect și instalare ușoară.

Interacțiunea mobilă

Acum puteți controla și configura mașina de tuns gazonul de oriunde din lume cu aplicația Automower® Connect. De asemenea, dispune de protecția antifurt cu urmărire prin GPS.

Design premium

Farurile cu LED-uri îmbunătățesc vizibilitatea în condiții de lumină slabă, iar barele de protecție din cauciuc o protejează și reduc urmele de zgârieturi. Capacele unice de roată portocalii ale gamei X-Line o ajută să se facă remarcată în orice cartier.