Arbustii fructiferi, numiti stiintific si baciferi, pot reprezenta o solutie de efect pentru gradina ta. Acestia va ofera fructe deosebite, chiar de mai multe ori pe an, si fac ca gradinita ta sa arate ca un colt de rai.

La CityGarden gasesti arbusti fructiferi precum zmeurul sau coacazul care iti vor garanta fructe proaspete si sanatoase. Exista si alte specii de arbusti care sa va dea acest gen de fructe ca niste bobite – agrisii, afinii sau murii. Fructele obtinute de la baciferi au proprietati antioxidante care ajuta organismul uman sa se mentina tanar si viguros. Ele reprezinta o bogata sursa de vitamine (vitamina C, vitamina A si vitamina D).

Arbuști fructiferi

Pe langa consumul de fructe direct de la sursa ele sunt foarte utile pentru gospodine. Acesta pot face diverse dulceturi, siropuri sau le pot utiliza in prajituri.

Cumparati arbusti fructiferi din magazinul nostru online si primiti produse proaspete si sanatoase din pepiniera. Odata plantati, nu vor ocupa atat spatiu precum obisnuitii pomi fructiferi si vor fi mai usor de ingrijit. Acesti arbusti irezistibili nu au nevoie de tratament cu produse chimice. Ei se dezvolta natural si dau fructe netratate care pot fi consumate fara probleme chiar si de catre copii. Se poate interveni cu chimicale doar pentru plante care dau semne de boala. In acea perioada consumul fructelor nu este recomandat

Planteaza arbustii fructiferi in locuri cu multa lumina. Astfel te vei bucura de recolte bogate, chiar mai multe valuri in perioada de fructificare. Daca gradina ta nu primeste mult soare poti opta pentru locuri semiumbrite. Vei asigura udari periodice pentru ca arbustii iubesc apa insa nu suporta ca aceasta sa balteasca la radacini.

Pentru a umple spatiul cat mai bine se recomanda sa-i plantati la o distanta de jumatate de metru unul fata de celalalt.

Zmeurul, cunoscut si sub denumirea de Rubus idaeus, creste in mod natural la altitudini mai mari, in zona de deal sau chiar la munte. Dupa cum am spus, el are nevoie de lumina soarelui pentru a se dezvolta la capacitatea sa maxima. Reprezinta o alegere inteleapta pentru fructele sale excelente. Se poate planta la inceputul primaverii, martie -aprilie, insa se recomanda mai degraba plantarea de toamna. Va veti bucura de fructele sale pline de vitamine care ajuta sistemul imunitar si al caror consum previne aparitia cancerului.

Planteaza arbusti fructiferi

V-am spus deja ca si coacazul face parte din oferta noastra. Coacazul (Ribes rubrum) proaspat plantat are nevoie de multa apa pentru a da fructe sanatoase. Se stie ca acest arbust nu iubeste canicula, de aceea, cand temperaturile depasesc 30-35 de grade Celsius el trebuie udat frecvent. Ca si zmeurul, se va planta fie in perioada de toamna, fie primavara. Fructele sale de dimensiuni mici cresc in ciorchini si au culoarea rosie sau neagra. Coacazele se folosesc pentru a reduce riscul de boli cardiovasculare. Ele regleaza digestia si intaresc sistemul imunitar.

Coacaze

Alegeti sa va dotati gradina cu arbusti fructiferi pentru a avea o viata plina de bucurie si sanatate!

https://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2020/04/Arbusti-fructiferi-1.jpghttps://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2020/04/Arbusti-fructiferi-1-150x150.jpgIleanaAmenajari gradinicoacaz,zmeurArbustii fructiferi, numiti stiintific si baciferi, pot reprezenta o solutie de efect pentru gradina ta. Acestia va ofera fructe deosebite, chiar de mai multe ori pe an, si fac ca gradinita ta sa arate ca un colt de rai. La CityGarden gasesti arbusti fructiferi precum zmeurul sau coacazul care iti...Magazin online de plante și ghivece