Bradul ecologic semnifică bradul care poate fi refolosit. Acesta poate fi artificial, dar și natural. Bradul natural ecologic este bradul cu tot cu rădăcină, pe care îl găsim în ghivece și care poate fi replantat. În acest fel contribuim la un impact mai puțin negativ asupra mediului înconjurător.

Moda eco a devenit tot mai prezentă în viața cotidiană, la fel precum sărbătoarea Crăciunului. Astfel putem îmbina ambele tendințe și putem opta pentru un Crăciun eco. Bradul în ghiveci are avantajul că nu va lăsa țepii peste tot și nu va trebui să curățăm zile întregi după el. De asemenea, acesta nu se usucă și rămâne verde în permanență. După ce trec sărbătorile nu trebuie să ne chinuim să ne descotorosim de el, făcând astfel risipă și gunoi. Bradul poate fi ulterior plantat într-o grădină dacă locuim la casă, sau într-un părculeț dacă locuim la bloc. În acest fel putem învăța copii încă de mici importanța naturii și a utilizării în mod rațional a resurselor naturale.

Prin replantarea bradului ne putem bucura de un pom de Crăciun pentru foarte multă vreme, pe care îl putem decora an de an. Plantarea unui pom este o activitate educativă și foarte plăcută pe care oricine o va aprecia.

https://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2016/08/Brazi-1024x522.jpghttps://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2016/08/Brazi-150x150.jpggardencityArboribrad,plante decorative,plante ecologiceBradul ecologic semnifică bradul care poate fi refolosit. Acesta poate fi artificial, dar și natural. Bradul natural ecologic este bradul cu tot cu rădăcină, pe care îl găsim în ghivece și care poate fi replantat. În acest fel contribuim la un impact mai puțin negativ asupra mediului înconjurător. Moda eco a...Magazin online de plante și ghivece