Lechuza Deltini reprezintă o colecție de ghivece din plastic robust care se încadrează cu succes în orice spațiu îngust. Acestora li se adaugă și suratele mai mici, Mini Deltini, variantă și mai redusă, adevărate bucurii atât pentru adulți cât și pentru copii. Dimensiunile minione fac din aceste ghivece de calitate alegerea potrivită pentru toți cei care doresc să-si aducă un colț de natură pe masa din bucătărie sau chiar la birou.

Ghivece Lechuza Deltini

Precum celelalte colecții ale producătorului Lechuza, Deltini se remarcă prin sistemul său extrem practic de auto-irigare a pământului pe care-l găzduiește. Fabricate în Germania, aceste ghivece sunt deja recunoscute pe plan mondial pentru calitatea lor superioară, atât din punct de vedere funcțional cât și din punct de vedere al designului. Produsele Lechuza au fost admirate la zeci de expoziții unde au convins nenumărați designeri experimentați și unde au primit numeroase premii.

Ghivece Deltini

Ghivece Lechuza Citygarden

Colecția Deltini este caracterizată de linii simple, clare, și de culorile strălucitoare care se potrivesc perfect acestor mici elemente care ne găzduiesc plantele. Ele îmbină cu îndemânare designul atrăgător, contemporan, cu funcționalitatea maximă asigurată de sistemul unic de auto-irigare. Combinația dintre sistemul inteligent de auto-udare și îngrășământul PON special formulat oferă plantelor dvs. tot ceea ce au nevoie pentru o creștere optimă. Rezervorul mare de apă vă permite să vă udați plantele pentru câteva săptămâni, ceea ce vă va scăpa de toate problemele de îngrijire a acestora.

Ghiveci Deltini Ghiveci maro

Colecțille Deltini și Mini Deltini reprezintă variante optime de cadouri pentru cei dragi.  De obicei, atunci când dăruiți un buchet de flori, bucuria celui care le primește durează doar câteva zile, după care acesta trebuie să arunce florile uscate. Dăruiți-le în schimb ceva unic! Lechuza Deltini la pachet cu o plantă vă va face simțită prezența pentru o lungă perioadă de timp.

Ghiveci Deltini rosu

Lechuza Deltini Violet

Aceste recipiente moderne aduc bucurie de durată grație aspectului elegant, cald, strălucitor. Sunt disponibile în diverse culori începând cu clasicele alb și negru și terminând cu nuanțe aparte precum rose gold sau verde menta. Aruncați o privire acestor minunății pe CityGarden.ro și află care sunt toate culorile disponibile!

Ghiveci Deltini

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.