Fiecare dintre noi este îndrăgostit! Fie că ne-am declarat dragostea sau încă nu am prins curajul necesar, Valentine’s Day (14 februarie) poate reprezenta o ocazie specială să surprindem plăcut persoana la care ținem. “Cu o floare nu se face primăvară!”, spune un proverb de la noi însă, cu siguranță, dacă aceasta nu poate aduce încă anotimpul în sine, va aduce căldura dorită în sufletul persoanei care o primește.

Valentine’s Day

Te invităm la CityGarden să alegi cele mai proaspete și frumoase flori pentru perechea ta! De Valentine’s Day sărbătorește dragostea și oferă pe lângă cadouri simbolice flori speciale, fie la buchet sau la ghiveci.

Dacă te-ai întrebat care sunt florile care se potrivesc perfect pentru a fi dăruite/ primite de Sfântul Valentin, ți-am pregătit sugestii care te vor scoate din încurcătură.

Colecția de flori de la CityGarden cuprinde o mulțime de plante cu flori și aranjamente diafane, însă cele care te vor fermeca cel mai tare sunt plantele cu flori de trandafir. Vorbim despre floarea care exprimă dragostea indiferent de culoarea petalelor. Caută trandafiri roșii însă și celelalte nuanțe precum alb, orange sau roz se vor bucura de succes. Buchetele supradimensionate de trandafiri sunt o imagine tot mai întâlnită de Ziua Îndrăgostiților însă te asigurăm că un trandafir viu, cu rădăcină, va fi un cadou valoros care îi va ține companie persoanei iubite o perioadă lungă. De fiecare dată când îl va privi se va gândi la tine. Nu-i așa că este un sentiment spre care tindeți?!

Alege, pe lângă trandafiri, ghivece cu orhidee, crini, margarete, violete, etc.. Însoțite de un parfum, o ciocolată sau șampanie, dar mai ales de o scrisoare de dragoste, acestea au șanse mari să impresioneze persoana dragă.

Poti spune ”Te iubesc!” alegand plante cu flori direct din magazinul nostru online. Asigurati-va de calitatea florilor comandand din magazinul nostru online, si nu de la colt de strada. Acestea din urmă au fost tăiate probabil cu câteva zile în urmă și se prea poate să se ofilească rapid după achiziție. Este o perioadă rece a anului așa că este foarte probabil ca florile de la tarabă să arate excelent doar datorită faptului că au stat în frig. În momentul în care ele sunt dăruite ajung la căldură și au șanse mari să moară imediat.

https://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2020/01/Valentine’s-Day-1.jpghttps://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2020/01/Valentine’s-Day-1-150x150.jpgIleanaFloriorhidee,trandafiri,ziua indragostitilorFiecare dintre noi este îndrăgostit! Fie că ne-am declarat dragostea sau încă nu am prins curajul necesar, Valentine’s Day (14 februarie) poate reprezenta o ocazie specială să surprindem plăcut persoana la care ținem. “Cu o floare nu se face primăvară!”, spune un proverb de la noi însă, cu siguranță,...Magazin online de plante și ghivece