Suntem siguri că v-ați pus cel puțin o dată întrebarea din titlu referitoare la cele mai potrivite plante de sufragerie. Cu toții avem nevoie de un colț de natură în casă și de mule ori ni se pare că nu este suficient numărul de plante ales. Astăzi vă spunem care sunt plantele care se potrivesc camerei de zi și îndeplinesc toate cerințele utilizatorilor – frumusețe, stil, funcții.

Plante sufragerie

Alege plante de sufragerie care să se potrivească stilului de amenajare. Fiind cea mai mare încăpere avem nevoie de plante mai mari, mai colorate, și cu un miros mai puternic. Mărimea contează deoarece ele se ocupă de oxigenarea camerei. Preiau din atmosferă dioxidul de carbon și elimină oxigen. Iată de ce îți recomandăm plante curgătoare care să acopere pereții goi sau flori precum garofite, crizanteme sau micsandre. Florile vor înveseli camera prin culorile deosebite și vor oferi cel mai frumos parfum,

Cum alegi plante de sufragerie

Plantele decorative ajută în orice design fie el rustic ori moderm. Ele adauga un plus de vitalitate si prospetime livingului. Sufrageria este de obicei o camera mai luminata. Vom alege aici plante care iubesc lumina soarelui iar ele vor transforma complet locul.  Ne dorim ca acestea să nu necesite foarte multă apă şi să nu lase frunze uscate pe pardoseală.

Plante in livingroom

Livingul amenajat in stil minimalist, scandinav, rustic, sau chiar industrial, este animat de verdele frunzelor si culorile felurite ale florilor. Ia-ti plante mari, impozante, care sa acopere prin calitate colturile obscure si neinteresante. Ele pot fi asezate pe parchet, pe mobilier, sau prinse de tavan si pe pereti. Poti opta sa iei si cateva plante mici pentru a le infiltra in anumite locuri ce au nevoie de culoare dar care nu permit prezenta plantelor voluminoase.

Ghiveci inteligent pentru camera de zi
Plante verzi in living

Vino pe citygarden.ro si ia-ti un filodendron, un cactus, o begonie, o dracena sau o Pasare a Paradisului. Ele vor arata minunat mai ales daca te pricepi sa alegi si ghivecele in functie de stilul de amenajare. La noi găsești ghivece inteligente Lechuza de diverse forme, dimensiuni și culori pentru a se încadra perfect în stilul de amenajare ales de tine. Vrei ghivece pentru un stil de amenajare contemporan, rustic, scnadinav sau industrial? Alege ghivece din plastic vopsite în nuanțe fantastice.

lechuza cu plante de sufragerie
https://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2019/11/lechuza-sufragerie-1024x667.jpghttps://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2019/11/lechuza-sufragerie-150x150.jpgIleanaPlante decorativeplante de interior,plante decorative,plante verziSuntem siguri că v-ați pus cel puțin o dată întrebarea din titlu referitoare la cele mai potrivite plante de sufragerie. Cu toții avem nevoie de un colț de natură în casă și de mule ori ni se pare că nu este suficient numărul de plante ales. Astăzi vă spunem...Magazin online de plante și ghivece