Iubim florile! Nu numai pe cele de exterior, din grădina noastră, ci și pe cele de ghiveci, indiferent că vorbim de cele ținute în interior ori de florile de pe balcon sau terasă. Pentru ca acestea să se mențină frumoase și sănătoase avem nevoie de ghivece de încredere care să le satisfacă nevoile. Îți recomandăm gama largă de ghivece de interior și exterior de la Lechuza disponibilă în magazinul nostru online. Vorbim despre ghivece inteligente care te vor ajuta să îngrijești mai ușor plantele tale.

Ghiveciul potrivit

Pentru că fiecare planta are nevoile ei specifice, începând cu locul în care trebuie așezată (la soare sau la umbră) și terminând cu modul în care trebuie udată, încercăm în acest articol să listăm criteriile care ne vor ajuta să alegem ghiveciul potrivit pentru plantele noastre. Astfel îți va fi mai ușor să le analizezi fără a pierde mult timp.

Ghiveciul potrivit se alege în funcție de locul său de amplasare

Primul criteriu după care trebuie să ne ghidăm este locul în care acesta va fi amplasat. Cele mai multe ghivece se cumpără pentru plantele de interior, deoarece în fiecare casă se găsesc diverse plante și flori. Însă trebuie să fim atenți și la alte criterii precum materialul de fabricație, culoarea și dimensiunea.

Avem ghivece de talie mai mare care decorează cu succes camerele de zi și găzduiesc plante de mari dimensiuni, dar și ghivece potrivite pentru plante mai mici care sunt așezate de obicei pe pervazuri.

Lechuza îți oferă posibilitatea să alegi orice formă de ghiveci pentru a da bine la amenajarea interioară a locuinței. Poți opta chiar și pentru ghivece pentru plante suspendate, care fac spațiile cu adevărat interesante prin formă și modul lor de decor.

Dacă ai nevoie de ghivece și jardiniere pentru balcoane și terase, tot CityGarden iți recomandă cele mai bune produse de la Lechuza. Seria Balconera reprezintă o alegere excelentă pentru a trasforma balcoanele și terasele în adevărate oaze de verdeață.

Nu în ultimul rând, pentru cei mai norocoși, care au parte de grădină, trebuie să avem în vedere și ghivecele pentru exterior. Te întrebi probabil de ce nu plantăm florile direct în grădină! Evident, vom avea și flori plantate direct în grădină dar există plante pe care le așezi doar temporar în acest loc pentru a decora un spațiu în care nu poți planta. Sunt flori care nu rezistă la temperaturi joase, iar plantarea lor în ghivece îți face mutarea mult mai ușoară.

Ghivecele Lechuza au încorporate sisteme de udare pentru plantele tale. Astfel ele se pot uda singure exact atât cât au nevoie. Tot ceea ce trebuie să faci este să umpli rezervorul la câteva săptămâni. Ghivecele pentru plante Lechuza sunt fabricate dintr-un plastic special rezistent la orice tip de vreme. Așadar poți alege dintre cele mai diferite forme de ghivece, rotunde, patrate sau ovoide, mai inalte sau mai joase, mai mici sau mai mari, in orice nuanta ai nevoie.

Ghivecele oferă plantelor suportul necesar pentru a crește sănătos și pentru a se hrăni după nevoi. Iată de ce, pe lângă mărimea potrivită, un rol esențial îl are pământul pe care îl veți adăuga în ghiveciul potrivit.

Multe plante pe care le achiziționați vin deja cu ghiveciul lor de cultură. în acest caz puteți opta pentru un ghiveci decorativ care să-l înglobeze pe primul. Pentru ca plantele să arate cât mai bine se recomandă ca nuanța ghiveciului decorativ să se aleagă în funcție de stilul de amenajare al locului în care acesta se va amplasa. Trebuie să hotărâm dacă atenția privitorului va cădea pe ghiveci ori pe plantă. Astfel vom ști daca optăm pentru culori vii, tari pentru ghivece, astfel încât acestea să iasă în evidență, ori pentru culori neutre care să completeze atmosfera și să lase plantele să fie adevăratele vedete ale camerelor.

Plasticul ghivecelor Lechuza este vopsit în toate tipurile de nuanțe, de la roșu aprins și albastru, până la bej sau crem. Mai mult, noile modele imită excelent piatra și betonul. Sunt fabricate dintr-un material de calitate care are avantajul de a le face extrem de ușoare și simplu de manevrat. Ele pot fi utilizate cu succes și în exterior necrăpând din cauza frigului.

https://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2019/03/CANTO-Stone-14-stone-gray-2-1024x1024.jpghttps://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2019/03/CANTO-Stone-14-stone-gray-2-150x150.jpgIleanaDecoratiunighivece exterior,ghivece interior,ghivece lechuzaIubim florile! Nu numai pe cele de exterior, din grădina noastră, ci și pe cele de ghiveci, indiferent că vorbim de cele ținute în interior ori de florile de pe balcon sau terasă. Pentru ca acestea să se mențină frumoase și sănătoase avem nevoie de ghivece de încredere care...Magazin online de plante și ghivece