Iarba creste fara grija in gradina dumneavoastra dar nu aveti suficient timp pentru a o tunde? Este timpul sa apelati la un robot de tuns Husqvarna Automower! Acesta va deveni un membru de incredere al familiei, ocupandu-se ca gradina ta generoasa sa arate intotdeauna ca in reviste. Aceasta masina automata de tuns iarba va lucra fara probleme, indiferent de vreme, ziua sau noaptea (in functie de programare) pentru ca gazonul sa arate minunat. Mai mult, cu ajutorul acestui robot nu va fi nevoie nici macar sa strangeti iarba. Ea va tunde atat de des gazonul incat micile surplusuri de iarba care vor ramane in urma ei vor actiona ca fertilizator.

Husqvarna Automower

Husqvarna Automower nu necesita interventia dumneavoastra nici macar cand are nevoie de incarcare. Ea stie sa se intoarca singura la statia de incarcare unde va poposi pana cand va obtine energie pentru o noua tura prin gradina. Spatiul pe care il are de tuns trebuie ingradit cu ajutorul unui cablu special. Astfel va recunoaste locul in care sa trebuie sa-si desfasoare activitatea.

Robot de tuns iarba Automower

Asadar, un robot automat de tuns iarba Husqvarna Automower va va scuti de orice efort el functionand perioade lungi de timp fara a mai nevoie de interventii umane. Bineinteles, aceste modele inteligente au pret de achizitie mai mare decat al unei masini clasice de tuns iarba, ceea ce le face sa fie recomandate mai ales daca aveti suprafețe de teren mai ample de la cateva sute la cateva mii de metri pătrati.

Statie incarcare robot de tuns iarba

Daca si tu te-ai intrebat cum alegi cel mai bun robot de tuns iarba astfel incat sa te bucuri tot timpul de gazonul visurilor tale atunci acest articol suntem siguri ca ti-a arata calea. Acest dispozitiv a fost creat special pentru a ingriji gazonul in cea mai mare liniste ca si cum nu ar exista. El se va plimba de unul singur prin curte urmand un traseu aleatoriu pntru a preveni formarea unor dare de la urmele roților pe gazon.

Nu va faceti griji! Dupa prima utilizare el isi va crea o harta a suprafetei ce trebuie ingrijita si se va ocupa “personal” de menținerea unui gazon aspectuos și foarte curat. Dupa cum am spus si mai sus, este atat de silentios incat il puteti programa sa lucreze si noaptea fara a deranja vecinii.

Robotul nostru poate lucra si pe ploaie. Asta nu inseamna insa ca vom exagera si nu-l vom adaposti in cazul unor furtuni sau vijelii. El lucreaza automat indiferent daca suprafata este una plana sau una cu pante. In functie de modul cum ati aranjat cablurile el va fi capabil sa ocoleasca obstacolele. Astfel va veti proteja straturile cu flori, arborii, locurile de joaca pentru copii sau alte zone in care nu avem nevoie de serviciile sale.

Exista mai multe tipuri de roboti in gama Husqvarna Automower pentru a se potrivi perfect gradinii tale! Intereseaza-te la reprezentantii CityGarden care model este cel mai adaptabil curtii tale. Acestia va vor spune mai multe despre functiile fiecaruia si despre caracteristici importante precum bateria si autonomia, modul de programare si control, nivelul de zgomot, functionare pe ploaie, protectie anti furt, consumabile.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.