Să facem cunoștință!

City Garden este partenerul tău de încredere în proiectarea, amenajarea și întreținerea spațiului verde și furnizorul tău de plante, ghivece, produse pentru îngrijirea plantelor, unelte și echipamente pentru grădină. Un nume cunoscut de peste 20 de ani atât de profesioniștii din domeniu dar și de cei pasionați de plante și grădinărit. 

 

 

Povestea noastră a început în anul 2000, mai întâi ca un departament în cadrul grupului Romstal, Romstal Garden. De-a lungul anilor am crescut odată cu firmele din grup și din 2007 am devenit societatea City Garden Distribution.

În prezent, avem deschise două magazine, unul în București, Sos. Vitan Bârzești nr. 11A  și unul în Pantelimon, Sos. Biruinței nr. 157 – 159. Iar prin intermediul magazinului nostru online putem ajunge la tine oriunde te-ai afla.

 

 

 

 

 

Pentru echipa noastră formată din horticultori, peisagiști și silvicultori, plantele și grădinile nu mai au niciun secret. Ne pricepem la plante.

De fapt, super-puterea noastră este de a găsi plantele perfecte pentru proiectele tale!

 

 

Consultanță, proiectare, execuție, întreținere?

Spații interioare, grădini exterioare, parcuri, pereți verticali sau acoperișuri verzi?

Suntem aici ca să te ajutăm!

Suntem responsabili și ne onorăm promisiunile!

Curios să afli mai multe despre proiectele noastre de până acum? Portofoliul și datele de contact ale colegilor noștri peisagiști le găsești pe pagina noastră aici.

 

Te așteptăm să ne cunoaștem!

 

Pasionat de plante, persoană fizică  sau companie, constructor, designer de interior sau arhitect, horticultor ori peisagist, în magazinele noastre vei găsi tot ce ai nevoie pentru tine sau pentru clienții tăi:

  • plante de interior și de exterior, din toate colțurile lumii sau de pe la noi, dar și ghivece inteligente care au grijă de ele în lipsa ta;

  • gazon, semințe sau rulouri gata de instalat, dar și robotul de gradină  ce va tunde singur peluza în timp ce tu te bucuri de timpul tău liber.

  • formule complexe de substraturi, ingrăsăminte și tratamente prietenoase cu mediul înconjurător, pentru ca plantele tale să crească sănătoase. 

  • statuete, fântâni, lumini, mobilier și tot ce-ți mai poate înfrumuseța balconul, terasa sau grădina.

  • unelte de calitate pentru proiectele tale de week-end cu care să te lauzi a doua zi prietenilor și colegilor.

  • sisteme de irigații atent proiectate și executate astfel încât plantele să nu sufere și apa să nu se irosească.

  • și nu în ultimul rând, sfaturi de la specialiștii noștri din domeniu, astfel încât nimic să nu pară prea complicat pentru tine. Te vom ajuta să crești plantele pe care le iubești.

 

 

 

Din 2005 aducem în România ghivecele inteligente Lechuza. De ce Lechuza? Simplu: sistem inteligent de auto-udare, calitate premium, design premiat, fabricate în Germania.

Te așteptăm în magazine cu tot ce ai nevoie pentru grădina, iar pe blog, pe pagina noastră de Facebook ori Instagram cu sfaturi, noutăți, idei si inspirație. 

Iar dacă ești peisagist sau horticultor, lucrezi în domeniul amenajărilor interioare ori dorești să devii partener în distribuirea ghivecelor inteligente Lechuza în România, am pregătit pentru tine oferte speciale care să ne ajute să creștem împreună.

 

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.