Afișez 1 - 12 din 50 de rezultate

Colecția de ghivece Lechuza Classico vă invită să redescoperiți clasicul, atemporalul, fiind întotdeauna potrivită indiferent de tendințele de design ale locuinței sau spațiului de lucru. Ghivecele Lechuza Classico sunt disponibile în trei categorii – Color, Premium și LS.
Lechuza Classico
Ghivecele de plastic Classico Color sunt total adecvate pentru zona exterioară. Ele sunt disponibile în diverse dimensiuni și culori putându-se adapta oricărei curți indiferent de stilul acesteia. Nicicând nu a fost mai simplu să armonizați rapid și frumos culorile gamei Color cu florile dumneavoastră. O combinație clasică pentru interior și exterior.

Colecția  Lechuza Classico LS se remarcă prin ghiveciul interior detașabil extrem de practic. Acesta vine cu un mâner cadru în culoarea ghiveciului exterior cea ce face manevrarea deosebit de facilă. Ghivecele Classico Premium redau strălucirea oricărei încăperi împletind fericit frumusețea naturală a florilor cu formele studiate puse în practică de designerii Lechuza. Cu aceste ghivece fără cusur veți reuși punerea în scenă a revitalizării spațiului de locuit.