Afișez 1 - 12 din 49 de rezultate

Profitați de superbele ghivece Lechuza Cube pentru a vă putea minuna de cele mai frumoase flori. Asta fără  a fi un grădinar profesionist. Sistemul de auto-irigare original creat de Lechuza va alimenta plantele cu apă. În mod automat si complet natural.
Lechuza Cube
Fie că este vorba de terase sau de spațiul de locuit, ghivecele în formă de cub de la Lechuza sunt ideale. Ele oferă cadrul reușit pentru punerea în scenă a plantelor frumoase. O oază de liniște, discretă si elegantă pentru ochi.

De asemenea optând pentru ghivece Lechuza Cube puteți avea cele mai proaspete plante aromatice chiar în casa dumneavoastră. Datorită sistemului de auto-irigare cu fitil, Lechuza Cube menține ierburile aromatice și plantele cu flori proaspete timp îndelungat.

Ghivecele Lechuza Cube Cottage au o suprafață împletită care va reînvia pasiunea pentru viața la țară, de data aceasta reinterpretată modern.

Gama este una practică deoarece ghiveciul interior de plantare CUBE 40 se potrivește și în colecțiile CUBICO 40 și TRIO 40.