Afișez toate cele 2 rezultate

Dacă doriți o plantă care înfloreşte toată vara şi este puţin pretenţioasă ați nimerit excelent pentru că leandrii reprezintă soluția perfectă pentru dumneavoastră. Vorbim despre o plantă care poate fi cultivată atât în grădină, cât și în ghivece, cucerind tot timpul cu frumusețea aparte.

Aceste plante vă asigură că veți avea flori superbe până spre sfârșitul toamnei dacă veți avea grijă ca solul să primească apă suficientă. Spre deosebire de alte plante nu trebuie să primească foarte multă lumină de la soare reușind să se dezvolte pe propriile puteri. Totuși, dacă plantarea se poate face într-un loc însorit atunci leandrul se va dezvota mai armonios și mai rapid.  Bineînțeles, dacă se dorește o înflorire mai bogată un fertilizant va ajuta și mai bine acest proces.

Leandrul este o plantă folosită în industria farmaceutică. Acesta conţine o substanţă activă utilizată pentru cardiaci. Substanța poate fi periculoasă în cantități crescute dar nu se pune problema când vine vorba despre leandrul crescut ca plantă decorativă.