Afișez singurul rezultat

Colecția de ghivece Lechuza Diamante Premium dă posibilitatea pasionaților de plante să îşi amenajeze spațiile cu plante pe orice suprafețe de amplasare. Datorită vopsirii lor cu lac nobil extrem de strălucitor, acestea sunt adecvate în mod optim pentru decorarea spaților interioare .
Lechuza Diamante Premium

Ghivecele din seria Diamante oferă, în afară de un design aparte, și un sistem de irigare care funcționează ireproșabil şi care alimentează plantele cu apă, garantând astfel cea mai bună creștere a plantei. Acest lucru se întâmplă și datorită substratului anorganic de plantare din piatră ponce, zeolit și lavă cu un îngrășământ mineral NPK, creat special pentru alimentarea ideală cu apă și o creștere mai bună a plantei.

Ghivecele inteligente din plastic Diamante Premium sunt extrem de robuste, materialul de confecționare fiind unul de calitate superioară, rezistent împotriva razelor UV. Alegând aceste ghivece vă puteți bucura timp îndelungat de produse și de plantele dumneavoastră. Bineînțeles, toate ghivecele Diamante Premium, precum și celelalte produse Lechuza sunt complet reciclabile.