Florile în special, plantele în general, sunt prietenele noastre care ne înfrumusețează viața fiecare zi. Ele nu ne bucură numai privirea ci ne ajută să ducem o viață sănătoasă, purificând aerul în camerele în care sunt depozitate. Iată de ce suntem datori să le oferim cele mai bune condiții. Aici nu ne referim doar la udare și cosmetizare. Trebuie să le punem în valoare armonizându-le cu ghivece pe măsură.

Aici, la CityGarden, căutarea s-a terminat. Îți recomandăm să faci o alegere în armonie, ghivecele Khilia de la producătorul italian Euro3plast. Această colecție a fost concepută să uimească prin forme și culori. Designul ei minimal nu poate face fără forța celor mai strălucitoare culori și reușește în combinație cu plantele găzduite să personalizeze spațiile interioare și exterioare ale casei tale. Khilia propune ghivece de plastic de diferite mărimi și finisaje -mate, lăcuite, lucioase sau chiar luminoase. Trebuie să fiți însă siguri, întotdeauna există un ghiveci Khilia potrivit pentru tine.

Colecția de ghivece Khilia este sinonimă cu designul minimalist, rezumat frumos de aceste ghivece superbe însoțite de ale lor accesorii. Veți fi uimiți de liniile lor simple dar atât de pure. Sunt caracterizate de o gamă de culori pentru toate gusturile: de la verde acid și roșu, până la tonuri clasice. Această linie este despre modernitate, perfectă pentru mobilarea și îmbogățirea spațiilor cu armonie și eleganță.

Aceste produse practice și elegante sunt ecologice și arată bine atât în ​​interior cât și în exterior, ajutând la crearea atractivității oricărui tip de plantă. Toate sunt fabricate din rășină din polietilenă (PE) și astfel oferă rezistență maximă la șocuri, agenți atmosferici (-65 ° la + 85 °), raze ultraviolete și sunt complet reciclabile.

Euro3plast este o companie care gândește pentru viitor producâmd vase de plastic moderne încă din 1974. Compania italiană s-a bazat pe următoarele caracteristici când s-a decis să producă aceste minunate ghivece:

DURABILITATE

Calitatea plasticului folosit pentru a face ghivecele garantează o durabilitate de neegalat. O liniște suplimentară pentru utilizatori, astfel încât să nu vă faceți griji pentru lovituri sau căderi care le-ar putea deteriora.

SIMPLITATE

Ele au design minimalist care se potrivește oricărui stil de amenajare. Mai mult, ghivecele de plastic au un mare avantaj față de cele realizate cu alte materiale: ele sunt extrem de ușoare. Asta înseamnă că, dacă doriți să le mutați pentru a schimba aranjamentele din casă sau grădină, puteți face acest lucru fără efort, ori de câte ori doriți.

CULOARE

Toți avem una sau mai multe culori care ne însumează personalitatea și stilul mai mult decât altele. Ghivecele de plastic Khilia sunt disponibile în zeci de tonuri de culoare diferite, pentru a se potrivi tuturor gusturilor, garantându-vă în acelasși timp că ghivecele vor rămâne frumoase timp îndelungat. Culoarea joacă un rol major în această colecție. Vasele Khilia sunt supuse unui proces complex de lacuri care garantează un finisaj perfect, de lungă durată. Vasele Khilia îndeplinesc cerințele clienților care caută obiecte mobilate contemporane, caracterizate prin forța culorii lor lăcuite și puterea expresivă a finisajului lor unic exclusiv.

VERSATILITATE

Euro3plast a ales plasticul deoarece este un material ductil și complet reciclabil. Cu ajutorul lui se pot concepe și proiecta noi forme în fiecare zi, pentru a face ghivece pentru grădină sau interioare care se potrivesc tuturor spațiilor și contextelor în cel mai bun mod posibil.

Alegeți acum modele de ghivece Khilia uimitoare cu diferite forme, culori și dimensiuni, concepute pentru a-ți exprima stilul și a-ți dezvălui personalitatea. Veți da o mână de ajutor companiei al cărui țel este sa transforme lumea într-un loc mai bun prin ghivecele de origine naturală care respectă mediul, adevărate mărturii ale respectului față de mediul înconjurător.

Poate cele mai atrăgătoare modele de ghivece Khilia sunt cele luminoase. Acestea vă vor permite trnasformarea exteriorului prin jocuri de lumină spectaculoase. Acest tip de ghivece sunt creații elegante, grațioase și atrăgătoare, care evocă atmosfere atrăgătoare atât în ​​interior cât și în exterior. Vă veți bucura de suprafețele lucioase și culorile strălucitoare, caracteristici remarcabile ale acestei linii, cu o atracție tânără și puternică.

Elegante și ușor de utilizat, acestea sunt ghivecele cu formă armonioasă și inovatoare, Khilia de la Euro3plast.

https://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2018/07/Ghivece-Khilia-10.jpghttps://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2018/07/Ghivece-Khilia-10-150x150.jpgIleanaArticole recomandateghivece,ghivece euro3plast,ghivece khiliaFlorile în special, plantele în general, sunt prietenele noastre care ne înfrumusețează viața fiecare zi. Ele nu ne bucură numai privirea ci ne ajută să ducem o viață sănătoasă, purificând aerul în camerele în care sunt depozitate. Iată de ce suntem datori să le oferim cele mai bune condiții....Magazin online de plante și ghivece