Lechuza prezintă o nouă colecție de ghivece din plastic robust cu sistem practic de auto-irigare a pământului fabricate în Germania. Ele mențin calitatea superioară făcută celebră de Lechuza dovedindu-se cele mai bune soluții pentru plantele dumneavoastră.

Noua Colecție Canto uimește prin liniile clare și formele simplec ompletate perfect de culori atent alese care să se potrivească oricăror tip de încăperi.

ghivece lechuza Canto tower ghivece lechuza Canto taupe

CANTO Color este un recipient modern cu aspectul pietrei naturale la modă. Este disponibil în formă de cub și de coloană. Datorită acelorași dimensiuni, ghiveciul interior poate fi schimbat între ambele modele.

Dacă vă place design-ul simplu vă va place CANTO Color cu aspectul sau de piatră naturală aspra care creează un contrast minunat cu verdele plantelor si culoarea caldă a florilor și flori luxuriante colorate.

CANTO CUBE Color este confectionat din plastic acoperit cu o vopsea de inalta calitate, de forma cubica cu laturile egale (30 cm).

Setul este compus din: planter (ghiveci decorativ) + planter liner(ghiveci interior de plantare) + sub-irrigation system(set de auto-irigare) si substraturile de plantare.

ghiveci lechuza canto ghivece lechuza Canto alb

Planter liner-ul de aceeasi culoare cu planter-ul este dotat cu mânere îngropate robuste cadru care se poate masca(brevetat). Acestea permit transportul și mutarea ușoară chiar și a plantelor mai înalte. Mânerele facilitează scoaterea ghiveciului interior de plantare cu mâner.

Plannter-ul este dotat cu preaplin si dop de scurgere fiind excelent pentru utilizarea atat in interior cit si în aer liber. Trebuie doar sa scoateti mufa rosie de scurgere. Apa în exces dupa ploi abundente se va scurge si astfel plantele nu vor risca sa fie udate mai mult decat este necesar.

ghivece lechuza Canto Color ghivece lechuza canto color bej

Sub-irrigation system(sistem de irigare) este un sistem original care asigură plantei necesarul de apă și substanțe nutritive de care au nevoie pentru o creștere optimă pe o perioadă de până la 12 săptămâni.

ghivece lechuza Canto la exterior ghivece lechuza canto premium

https://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2017/06/canto-gri.jpghttps://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2017/06/canto-gri-150x150.jpgIleanaArticole recomandateghivece,ghivece inteligente,ghivece lechuzaLechuza prezintă o nouă colecție de ghivece din plastic robust cu sistem practic de auto-irigare a pământului fabricate în Germania. Ele mențin calitatea superioară făcută celebră de Lechuza dovedindu-se cele mai bune soluții pentru plantele dumneavoastră. Noua Colecție Canto uimește prin liniile clare și formele simplec ompletate perfect de culori...Magazin online de plante și ghivece