Nu aveti foarte mult loc in locuinta pentru a o impanzi cu flori sau plante verzi?! Adoptati solutia noastra, vase suspendate cu lant, elemente care va vor pemite sa profitati total de inaltimea camerelor. Plantele in ghivece suspendate vor schimba total aspectul casei. Ghivecele suspendate dau intotdeauna un aer romantic. Totusi, pentru a obtine un rezultat pe masura asteptarilor trebuie sa fiti atenti si la plantele pentru care optati. Ele trebuie sa fie destul de rezistente si usor de intretinut.

Fucsia in cos suspendat

Cele mai bune plante pentru ghivecele suspendate sunt in general cele care au frunze care atarna. Ele pot fi asezate la interior dar si pe terase sau balcoane. Astazi va prezentam trei modele care sa va faca asezarile mai frumoase.

Ghivece suspendate

Begonia

Poate cea mai potrivita planta pentru a va infrumuseta aceste ghivece dispuse la inaltime este Begonia. Vorbim de o planta atarnatoare care are flori spectaculoase, asemanatoare trandafirilor, in diverse culori. Florile sale stralucitoare contrasteaza perfect cu verdele frunzelor creand o imagine de vis. Begonia este una din cele mai populare plante de apartament deoarece, daca i se acorda ingrijirea corecta o sa faca flori tot anul.

Begonia in ghiveci suspendat

Begonia are nevoie de ghivece joase, de marime medie. Nu uitati, daca le postati in aceste ghivece suspendate, udati-le cat mai des. Asezati, de asemenea, ghivecele intr-o zona cu lumina, planta fiind stimulata activ de acest factor.

Fucsia

O altă planta ce se va simti foarte bine la inaltime este Fucsia. Este vorba despre un arbust ornamental cu flori frumoase, in nunate variate rosu, roz, alb, violet. In ghiveci ea nu se va dezvolta in deplinatate ci va ramane mai mica, continuand insa tendinta de ramificare si de formare de tufe. Planta, denumita la noi si cercelus, adora umezeaza si locurile umbrite.

Fucsia

Originara din America de Sud, America Centrala si Mexic, fucsia prezinta o varietate de peste 110 specii. Este foarte usor de ingrijit, lucru care o face preferata multora. Poate acest lucru este influentat de faptul ca este rareori atacata de daunatori. Pentru o dezvoltare normala fucsia prefera spatiile bine ventilate.

Lobelia

Lobelia curgatoare ofera o priveliste speciala în ghivece suspendate. Ea arata excelent la interior dar si in gradini, balcoane sau terase. Lobeliane bucura cu flori spectaculoase de la inceputul verii pana la jumatatea lui septembrie. Florile au de obicei culoarea albastru inchis, insa, in functie de specie, ele pot merge chiar spre violet.

Lobelia in ghiveci suspendat

Lobelia se remarca prin florile delicate, dar este aleasa de utilizatori si datorita faptului ca este foarte ușor de intretinut. plantă perenă, cu tufe compacte, sferice, ea are tulpina subțire și bine ramificată, fiind o plantă cățărătoare, care se simte perfect în vase suspendate sau așezate la înălțime pentru a putea să se extindă.

https://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2019/10/Begonia.jpghttps://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2019/10/Begonia-150x150.jpgIleanaDecoratiuniplante decorative,plante suspendateNu aveti foarte mult loc in locuinta pentru a o impanzi cu flori sau plante verzi?! Adoptati solutia noastra, vase suspendate cu lant, elemente care va vor pemite sa profitati total de inaltimea camerelor. Plantele in ghivece suspendate vor schimba total aspectul casei. Ghivecele suspendate dau intotdeauna un aer...Magazin online de plante și ghivece