Am spus-o in nenumarate randuri, nimic nu ne provoaca mai mult senzatia de bine, de libertate, de impacare cu sine, decat o zi petrecuta in sanul naturii. Iata de ce, tot mai multi incearca sa-si aduca paradisul cat mai aproape de sine, chiar si in interiorul caminului personal. Tendinta amenajarii minimaliste a prins un elan nebanuit in utimul deceniu. Populatia renunta la piese de mobilier impozante, preferand locuinte cu spatiu mai mult. Dar, in niciuna dintre locuintele moderne, pe care le puteti admira si in reviste, nu lipsesc plantele, fie ele decorative doar prin verdele frunzelor ori prin culoarea florilor.

Ghivece Lechuza

Locuintele moderne sunt tot mai des decorate in culori neutre. Avem nuante deschise care pleaca din alb si merg spre gri sau crem. Aceasta alegere este facuta simplu. Culorile deschise dau senzatia de marire a spatiului. Totusi, pentru a balansa, utilizatorii aleg mobilier in alte nuante, de obicei mai inchise. Iar echilibrul intre aceste elemente este adus de nelipsitele plante, in ale lor ghivece colorate.

Ghivece Lechuza Cubico Premium

Ce ghivece alegem?

La CityGarden gasiti cele mai bune ghivece de pe piata. Avem nenumarate colectii de la producatori de renume precum LECHUZA ori EURO3PLAST KHILIA. Acestea difera prin forma, dimensiuni si culori. Astazi iti recomandam cateva nuante care sa se potriveasca perfect cu personalitatea ta sau care sa-ti modifice starea de spirit. Alege ghivece care sa se incadreze perfect in casa ta! Ele vor avea un impact puternic asupra privitorului influentandu-l in bine.

Ghivece Quadro

Verde

Alege ghivece de culoare verde! Alaturi de verdele plantei pe care o gazduieste aceasta culoare va domina incaperea reusind sa calmeze. Verdele creaza o stare de pace sufleteasca. Insistam sa alegeti o nuanta de verde docil, nu una puternica, altfel aceasta ar lucra in directie opusa, marind stare de agitatie, de neliniste.

Alb

Albul se potriveste cu orice, stim bine asta. Insa, nicicand parca nu au aratat mai bine plantele verzi decat in ghivecele de un alb stralucitor. Albul este neutru si are beneficii directe asupra psihicului uman. Il asociem intodeauna cu puritatea, si ne inspira curatenia. Alege cu intelepciune! Un ghiveci alb va pune in valoare orice tip de planta.

Rosu

Rosu = pasiune. Alegeti un ghiveci rosu pentru dormitor! Acesta functioneaza ca un afrodisiac pentru privire. Rosul iti creste pulsul si te invita la romantism. Cu impulsul dat de această culoare intri direct in actiune, fiind mai curajos in abordare. Ghiveciul tau rosu iti arata drumul! Nu iti e frica de alegeri riscante care aduc rezultate pe masura. Lechuza are o serie de nuante de rosu pentru a decora orice camera in cel mai placut mod cu putinta.

Negru

Negrul, precum albul, poate fi asociat excelent cu alte nuante. El da dovada de putere, invocand stabilitate, autoritate. Negrul este o culoare clasica, maiestuoasa, sofisticata. Un ghiveci negru bine ales va pune in evidenta la perfectie planta gazduita. Negrul imbie la relaxare, lasandu-va sa va concentrati pe alte aspecte mai importante pentru dumneavoastra.

https://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2019/08/quadro-1024x904.jpghttps://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2019/08/quadro-150x150.jpgIleanaArticole recomandateculori,lechuzaAm spus-o in nenumarate randuri, nimic nu ne provoaca mai mult senzatia de bine, de libertate, de impacare cu sine, decat o zi petrecuta in sanul naturii. Iata de ce, tot mai multi incearca sa-si aduca paradisul cat mai aproape de sine, chiar si in interiorul caminului personal. Tendinta amenajarii minimaliste a prins...Magazin online de plante și ghivece