Închirieri plante pentru evenimente

CityGarden

Plante și flori de închiriat

CityGarden vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi prin lansarea opțiunii de închiriere a plantelor pentru evenimente. Este soluția ideală pentru persoanele care doresc să-și decoreze evenimentele cu plante și flori, fără să investească timp și bani în achiziționarea și întreținerea acestora.

Cum funcționează

Sistemul de Închiriere de Plante

Alegerea plantelor

Clientul alege plantele pe care dorește să le închirieze pentru evenimentul său dintr-o gamă variată de plante disponibile. Compania poate oferi recomandări cu privire la cele mai potrivite plante în funcție de tematica evenimentului și de condițiile de iluminare și umiditate din locația evenimentului.

Stabilirea duratei

Clientul stabilește perioada de închiriere a plantelor, care poate fi de o zi sau pe o perioadă mai lungă, în funcție de necesitățile evenimentului. Reprezentații CityGarden vă vor oferi sfaturi legate de tipul de plante potrivit pentru eveniment în funcție de numărul de zile în care acestea vor înfrumuseța locul de desfășurare.

Livrarea plantelor

Compania livrează plantele la locația evenimentului și le instalează în locurile alese de client. Este important să se asigure că locul de instalare a plantelor este potrivit pentru condițiile acestora, pentru a se asigura că plantele se vor dezvolta și vor arăta perfect pe toată durata evenimentului.

Bazează-te pe Sfaturi Profesioniste

Pentru evenimente de neuitat.

Serviciul de închiriere de plante oferit de CityGarden este adaptabil și personalizabil, în funcție de necesitățile fiecărui client în parte. Aceștia pot alege dintr-o gamă variată de plante și aranjamente florale, care sunt disponibile în diferite dimensiuni și culori.

Cu siguranță la CityGarden orice client găsește plante și flori de închiriat care se potrivesc perfect cu tema și stilul evenimentului pe care dorește să-l organizeze. De adăugat, ei pot alege să închirieze plante doar pentru o zi sau pentru un eveniment cu durată mai mare, în funcție de nevoile lor.

Avantajul principal al acestei opțiuni de închiriere este faptul că cei care închiriază plantele nu trebuie să-și facă griji cu privire la întreținerea lor. Compania se ocupă de transport, instalare și întreținere pe durata evenimentului. În plus, clienții beneficiază de sfaturi profesioniste cu privire la amplasarea și îngrijirea plantelor, pentru a se asigura că acestea arată impecabil.

Serviciul de închiriere de plante oferit de CityGarden este disponibil atât pentru evenimente corporatiste, cum ar fi conferințe și petreceri de birou, dar și pentru petreceri private, cum ar fi nunți, botezuri sau aniversări.

Rulează videoul

Contact

0730.025.725

Închiriere Plante și Flori

Pentru Orice Eveniment

livrăm plantele extrem de rapid

Ne ocupăm chiar și de întreținerea

Lechuza cubico cu flori de birou - crinul pacii

totul la un preț foarte avantajos

0 +

Ani de Experiență

0 +

Clienți Satisfăcuți

0 +

Specialiști

0 +

Produse Livrate

Află mai multe despre

Costurile închirierii de plante pentru evenimente

Care sunt costurile?

Costurile de închiriere a plantelor pentru evenimente variază în funcție de mai mulți factori, cum ar fi tipul și numărul de plante solicitate, durata perioadei de închiriere și distanța de transport până la locația evenimentului.

Vă punem la dispoziție o gamă variată de prețuri și pachete, care se vor adapta nevoilor și bugetului fiecărui client. De menționat, costurile de închiriere a plantelor pentru evenimente sunt cu siguranță mult mai mici decât costurile de achiziționare a plantelor și de îngrijire ulterioară a acestora. Nu mai punem la socoteală faptul că fiecare client va economisi timp și efort îndelungat necesare altfel pentru a achiziționa și a întreține plantele pentru evenimentul pe care dorește să-l organizeze.

În cât timp primești plantele?

Cât timp dureaza livrarea?

Durata de livrare a plantelor poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi locația evenimentului și disponibilitatea plantelor solicitate. Compania noastră livrează plantele cu câteva zile înainte de data evenimentului pentru a se asigura că acestea sunt instalate și că se adaptează la condițiile din locația evenimentului.

Reprezentanții CityGarden vor discuta direct cu dumneavoastră și vă vor informa care este timpul de livrare a plantelor înainte de a încheia un contract de închiriere. În acest mod putem face rezervările cu câteva săptămâni înainte de evenimentul dumneavoastră pentru a ne asigura că plantele sunt disponibile și că puteți beneficia de livrarea la momentul dorit.