Daca tocmai v-ati mutat in casa noua, sau doar vreti sa schimbati look-ul celei in care locuiti, alegerea ghivecelor inteligente Lechuza Cararo va poate ajuta sa transformati modul in care aceasta se prezinta. Ghivecele Cararo produse de Lechuza sunt o solutie excelenta atat ca design cat si ca functionalitate. Ele pot fi utilizate cu succes atat la interior cat si la exterior, gratie plasticului special din care sunt fabricate.

Ghiveci Lechuza Cararo

Ghivecele Lechuza Cararo reprezinta solutii de luat in seama nu doar pentru casa si gradina dumneavoastra ci si pentru birori sau magazine. Impreuna cu cateva plante deosebite ele vor schimba in  bine orice ambient. Ghivecele inteligente Lechuza sunt fabricate in Germania si satisfac toate cerintele iubitorilor de plante, design, ingrijire, udare.

Lechuza Cararo

Seria Cararovă invită să redescoperiți clasicul, atemporalul, prin formele drepte, dar vă dă, în același timp, posibilitatea să alegeți produse de calitate, futuriste  prin modul de functionare. Precum toate ghivecele Lechuza, Cararo au un sistem practic de auto-irigare a pământului. Ele mențin calitatea superioară făcută celebră de Lechuza dovedindu-se cele mai bune soluții pentru plantele dumneavoastră.

Givecele Cararo sunt disponibile in mai multe culori astfel incat sa puteti crea un contrast minunat cu verdele plantelor si culoarea caldă a florilor minunate. Culorile plasticului sunt date de o vopsea de inalta calitate care se mentine excelent in timp. Setul este compus din: planter (ghiveci decorativ) + planter liner(ghiveci interior de plantare) + sub-irrigation system(set de auto-irigare) si substraturile de plantare. Ghivecele Lechuza permit transportul și mutarea ușoară chiar și a plantelor mai înalte. Mânerele facilitează scoaterea ghiveciului interior de plantare. Plannter-ul este dotat cu preaplin si dop de scurgere fiind excelent pentru utilizarea atat in interior cit si în aer liber. Trebuie doar sa scoateti mufa rosie de scurgere. Apa în exces dupa ploi abundente se va scurge si astfel plantele nu vor risca sa fie udate mai mult decat este necesar.

Sistemul de irigare este o productie originala care asigură plantei necesarul de apă și substanțe nutritive de care are nevoie pentru o creștere optimă pe o perioadă de până la 12 săptămâni. După introducerea plantei dvs. în LECHUZA, udați-o la aproximativ 12 săptămâni ca de obicei, de sus. Pentru a vedea dacă rădăcinile plantei au crescut deja în zona umedă, umpleți atunci rezervorul de apă complet. Dacă indicatorul de nivel al apei scade în următoarele 3 zile, planta dvs. se alimentează singură cu apă. Dacă nu, planta selectată are nevoie de o fază de udare ceva mai lungă.

Ghivecele Lechuza Cararo redau strălucirea oricărui spațiu împletind fericit frumusețea naturală a florilor cu formele studiate puse în practică de designerii Lechuza. Cu aceste ghivece fără cusur veți reuși punerea în scenă a revitalizării spațiului de locuit. Chiar daca initial ghivecele Lechuza va vor cuceri prin designul deosebit veti realiza ca utilitatea lor este mult mai importanta decat aspectul exterior incredibil de placut. Termenul lor de valabilitate, rezistenta la UV si la înghet sunt alte avantaje care se adauga la versatilitatea acestor ghivece.

https://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2016/10/Cararo-Espresso-1024x768.jpghttps://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2016/10/Cararo-Espresso-150x150.jpgIleanaDecoratiunighivece inteligente,ghivece lechuzaDaca tocmai v-ati mutat in casa noua, sau doar vreti sa schimbati look-ul celei in care locuiti, alegerea ghivecelor inteligente Lechuza Cararo va poate ajuta sa transformati modul in care aceasta se prezinta. Ghivecele Cararo produse de Lechuza sunt o solutie excelenta atat ca design cat si ca functionalitate....Magazin online de plante și ghivece