Veste buna pentru toti cei care iubesc plantele din interior si carora le place sa le trateze asa cum merita. Lechuza, unul dintre cele mai cunoscute branduri producatoare de ghivece inteligente, propune o noua serie de produse de cea mai inalta calitate, care vor pune mai bine in valoare plantele tale. Lechuza Cursivo este o serie de ghivece inteligente care oferă oricarei incaperi un stil complet nou, modern si elegant.

Lechuza Cursivo

Forma neobișnuită a ghivecelor Cursivo oferă o perspectivă interesantă din orice unghi le-ai privi. Veți fi cu siguranță uimiti la vederea setului all-in-one Lechuza CURSIVO Premium datorita unui design mai mult decat interesant, în care liniile curate, dar extravagante, prin asezarea lor in diagonală, permit obținerea unei forme uluitoare care va ajuta mai bine la modul deprezentare a plantelor.

 

În ciuda întregii rigidități a unui ghiveci, cu ajutorul Lechuza Cursivo, planta va parea intr-o continua mișcare, mai ales daca schimbati perspectiva din care admirati planta gazduita de ghiveci. Efectul unic obtinut cu ajutorul designului produs de Lechuza Cursivo nu este singurul avantaj adus de aceste ghivece inteligente. Ca si suratele lor, aceste seturi all-in-one au grija singure de planta fiind dotate cu rezervor de apa, cu indicator de nivel de apă, si substrat de plante. Alimentarea cu apă nu mai este de acum o corvoada.

Setul Lechuza CURSIVO nu numai că garantează o prezentare extrem de atractivă a plantelor, dar asigură și bunăstarea lor vreme îndelungată. Atâta timp cât este suficientă apă în rezervor, planta se poate folosi de ea după necesitate. Nu trebuie decât să reîncărcați rezervorul cu apă la anumite perioade de timp, ajutându-vă de indicatorul nivelului acesteia. Simplu și inteligent, acest sistem integrat de irigare Lechuza este extrem de confortabil pentru orice utilizator!

Ai totul sub control cu setul Lechuza CURSIVO all-in-one. Planter-ul este ușor de extras din masca ghiveciului deoarece acesta are două mânere care facilitează ridicarea plantei. Setul Lechuza Cursivo all-in-one este perfect gândit până la ultimul detaliu.

Lechuza Cursivo sunt fabricate din material plastic 100% reciclabil. Ele sunt destul de rezistente pentru a suporta cele mai intense condiții meteorologice, inclusiv lumina directă a soarelui, fără riscul de decolorare, crăpare sau spargere. Cu ajutorul construcției sale ușoare, a sistemului de irigare opțional cu auto-udare și a căptușelii opționale brevetate cu mânere, planta Cursivo face întreținerea plantelor o activitate care nu mai necesită efort. Nu vă mai râmâne decât să alegeți care nuanță se potrivește cel mai bine locului în care ghiveciul va fi poziționat.

Nu ezitați! Achiziționați acum ghivece inteligente Lechuza Cursivo care vor uimi prin formă și strălucire. Ele aduc o atingere personalizată atunci când sunt asociate cu verdele sănătos al plantelor. Indiferent că doriți să plasați ghivecele Lechuza Cursivo acasă, la intrările sau pe holurile hotelurilor, în complexe de birouri, sau în restaurante, ele vor crea o atmosferă de întâmpinare deosebită pentru toți oaspeții.

https://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2018/12/Lechuza-Cursivo-alb-2-1024x1024.jpghttps://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2018/12/Lechuza-Cursivo-alb-2-150x150.jpgIleanaArticole recomandateghivece inteligente,ghivece lechuzaVeste buna pentru toti cei care iubesc plantele din interior si carora le place sa le trateze asa cum merita. Lechuza, unul dintre cele mai cunoscute branduri producatoare de ghivece inteligente, propune o noua serie de produse de cea mai inalta calitate, care vor pune mai bine in valoare...Magazin online de plante și ghivece