Daca va aflati printre cei care cautati o solutie pentru a va infrumuseta biroul sau magazinul cu cateva plante deosebite si nu stiti care este cea mai buna solutie in ceea ce priveste ghiveciul care sa le gazduiasca, va spunem noi – ghivece inteligente Lechuza. Fabricate in Germania, acestea reprezinta cea mai buna solutie pentru orice utilizator reusind sa acopere toata aria de cerinte ale iubitorilor de plante, design, ingrijire, udare.

Diversele colectii disponibile in portofoliul producatorului german vă invită să redescoperiți clasicul, atemporalul, dar vă dau, în același timp, posibilitatea să alegeți produse de calitate cu design modern, futurist pentru a se potrivi oricarui stil de amenajare ales de utilizator.

Lechuza Cubico

Ghivecele de plastic sunt total adecvate pentru zona interioară dar și pentru cea exterioară. Ele sunt disponibile în diverse dimensiuni și culori putându-se adapta oricărei părți a casei, biroului sau curții indiferent de stilul acesteia. Nicicând nu a fost mai simplu să armonizați rapid și frumos culorile gamei de ghivece Lechuza cu florile dumneavoastră. O combinație elegantă pentru interior și exterior.

Ghivecele Lechuza redau strălucirea oricărei încăperi împletind fericit frumusețea naturală a florilor cu formele studiate puse în practică de designerii Lechuza. Cu aceste ghivece fără cusur veți reuși punerea în scenă a revitalizării spațiului de locuit.

Ghiveci inteligent Lechuza Cubico

Ghivece inteligente

Ghivecele Lechuza cu sistem practic de auto-irigare a pământului „Made in Germany“ au capacitatea de a îngriji plantele pentru perioade îndelungate de timp scăpându-vă de griji. Confectionate din plastic acoperit cu o vopsea de inalta calitate care le confera un aspect minunat de ceramica sau colorat lucios, ele combină eleganța și atractivitatea cu ușurința în utilizare și îngrijire.

De obicei cand achizitionati un set Lechuza acesta este compus din: planter(ghiveci decorativ) + sub-irrigation system (sistem de irigare) si substraturile de plantare (substrat anorganic de plantare din piatră ponce, zeolit și lavă cu un îngrășământ mineral NPK, pentru alimentarea ideală cu apă și o creștere mai bună a plantei).

Planter-ul este dotat cu preaplin si dop de scurgere fiind excelent pentru utilizarea atat in interior cit si în aer liber. Trebuie doar sa scoateti mufa rosie de scurgere. Apa în exces dupa ploi abundente se va scurge si astfel plantele nu vor risca sa fie udate mai mult decat este necesar.

Sistemul de irigare este un sistem original care asigură plantei necesarul de apă și substanțe nutritive de care au nevoie pentru o creștere optimă pe o perioadă de până la 12 săptămâni.

Faza de udare

După introducerea plantei dvs. în LECHUZA, udați-o la aproximativ 12 săptămâni ca de obicei, de sus. Pentru a vedea dacă rădăcinile plantei au crescut deja în zona umedă, umpleți atunci rezervorul de apă complet. Dacă indicatorul de nivel al apei scade în următoarele 3 zile, planta dvs. se alimentează singură cu apă. Dacă nu, planta selectată are nevoie de o fază de udare ceva mai lungă.

De ce Lechuza?

Produsele Lechuza reprezinta alegerea perfecta atunci cand vorbim de vasele inteligente care sunt special concepute pentru a ingriji singure plantele din casele noastre. Acestea se remarca, intai de toate, prin calitatea extrem de ridicata. Chiar daca initial ghivecele Lechuza va vor cuceri prin designul deosebit veti realiza ca utilitatea lor este mult mai importanta decat aspectul exterior incredibil de placut. Fie ca sunteti plecat intr-o calatorie pentru mai multe zile sau pur si simplu aveti probleme în a gasi timp pentru a avea grija de plantele dumneavoastra, LECHUZA este gata pentru a fi ingrijitorul dumneavoastra personal de plante. De fapt, LECHUZA poate sa aiba grija de plantele dumneavoastra pâna la 12 saptamâni, le va oferi necesarul de apa si de substante nutritive de care au nevoie pentru o crestere optima.

Sistemul de autoirigare

Sistemul inteligent de autoirigare este compus dintr-un indicator de apa, un separator si un sistem de reumplere. Mai intai se introduce sistemul de autoirigare in ghivechi peste care se va turna un strat de material drenant (acesta este livrat odata cu produsul). Peste acest strat se adauga pamant si se trece la procesul de plantare.

Initial se va uda planta in mod normal turnand apa peste pamantul care inconjoara planta. Acest proces ii va permite radacinei sa se dezvolte trecand de separator si ajungand pe fundul vasului.

Dupa ce a trecut perioada de trei luni veti umple cu apa sistemul de reumplere pana la nivelul maxim. Apa din sistem va ajunge la fundul vasului de unde va fi preluata de catre radacini. Astfel, planta dumneavoastra se va putea ingriji singura timp de 12 saptamani luandu-si cantitatea necesara de apa de care are nevoie pentru o crestere.

Ghivecele Lechuza aduc un accent de stil oricarui spatiu. Acest lucru se datoareaza vopselei de inalta calitate care da un aspect de ceramica, metalic, sau colorat in functie de gusturile utilizatorilor. Cu o suprafata neteda sau atractiv texturata, potrivindu-se discret în toate mediile si oferind o varietate de posibilitati de proiectare pentru casa, gradina, magazinul si biroul tau, aceste ghivece va vor bucura privirea si se vor ocupa singure de ingrijirea plantelor. Termenul lor de valabilitate, rezistenta la UV si la înghet adauga la versatilitatea acestor ghivece.

 

https://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2017/03/lechuza-cube-verde-alb-gri.jpghttps://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2017/03/lechuza-cube-verde-alb-gri-150x150.jpgIleanaArticole recomandateautoudare,ghivece,ghivece lechuzaDaca va aflati printre cei care cautati o solutie pentru a va infrumuseta biroul sau magazinul cu cateva plante deosebite si nu stiti care este cea mai buna solutie in ceea ce priveste ghiveciul care sa le gazduiasca, va spunem noi - ghivece inteligente Lechuza. Fabricate in Germania, acestea...Magazin online de plante și ghivece