A inceput luna martie, luna femeilor, momentul perfect pentru a le oferi surprize de neuitat. CityGarden va indeamna sa studiati oferta noastra bogata pentru a alege cele mai frumoase flori pentru cele mai frumoase persoane din viata dumneavoastra.

Martie este cu siguranta luna florilor, cea care dă startul primăverii. Cu ajutorul câtorva flori alese de la CityGarden sărbătorim viața și schimbările din natură. Aici găsiți nelipsiții trandafiri, flori potrivite pentru îndragostiți dar nu ne oprim doar aici. Puteți alege să dăruiți o orhidee, floare care uimește de fiecare dată prin eleganța sa. Anemone, crini, crizanteme, frezii și alte flori de primăvară vă așteaptă să vă învioreze simțurile cu arome îmbătătoare.

Cu ajutorul unor flori bine alese puteți transmite mesajul dorit persoani dragi din viata dumneavoastra. Puteți sa alegeti trandafiri roșii pentru a declara pasiunea dumneavoastra pentru cineva. Orhideele transmit iubire iar iasomia semnifică eleganță. Despre lalele se spune că reprezintă o declarație de dragoste iar bujorii semnifică afecțiune. Și culoarea contează foarte mult în cazul florilor; roșu semnifică iubire și pasiune, galbenul gelozie, iar albul puritate.

Florile de primăvară ne încântă vizual cu prospețime, miros şi culori vii. Ele joacă un rol important în schimbarea noastră în această perioadă a trecerii de la iarnă la primăvară. Avem parte de cele mai înmiresmate flori care ne ajută să declarăm ceea ce simțim fără a folosi cuvinte. Iubire, afecţiune, respect, devotament, prietenie sau pur şi simplu poveşti parfumate sunt transmise prin intermediul florilor proaspete de primăvară.

Florile reprezintă cadoul perfect pentru orice ocazie, cea mai simplă și eficientă metodă de a demonstra unei persoane fragi atașamentul față de ea. Alegerea trebuie să aibă însă în vedere toate caracteristicile unei flori nu numai tipul acesteia. Ne interesează culoarea, mirosul emanat, modul de aranjare (buchet, ghiveci), lucruri care să se potrivească cu stilul persoanei care se va bucura de cadou.

Florile rămân cadouri cu o însemnătate aparte, alegerea perfectă pentru a descreți frunți. Florile pot completa un cadou și contribuie decisiv la impresionarea unei persoane de sex feminin indiferent de dispoziția de moment a acesteia.

În ultima perioadă florile în ghiveci au câștigat teren în fața buchetelor deoarece ţin mai mult și-i bucură pe destinatari reamintindu-le de sentimentele celui care le-a oferit. Pe CityGarden.ro puteți achiziționa cele mai frumoase ghivece cu flori care să trasmită mesajul dorit destinatarului, fie că este vorba despre soție, prietenă, profesoară, șef sau altă persoană dragă.

 

 

https://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2018/03/Flori-CityGarden-1024x640.jpghttps://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2018/03/Flori-CityGarden-150x150.jpgIleanaFloriflori,flori de primavara,lalele,orhidee,trandafiriA inceput luna martie, luna femeilor, momentul perfect pentru a le oferi surprize de neuitat. CityGarden va indeamna sa studiati oferta noastra bogata pentru a alege cele mai frumoase flori pentru cele mai frumoase persoane din viata dumneavoastra.  Martie este cu siguranta luna florilor, cea care dă startul primăverii. Cu...Magazin online de plante și ghivece