Indiferent că vorbim despre amenajari interioare sau exterioare ale unor spatii comerciale, cladiri de birouri sau curtea din spate a locuintei, City Garden este expertul de care ai nevoie pentru ca lucrarea ta sa fie la cele mai inalte standarde. Echipa noastra de profesionisti se va ocupa rapid si profesionist de amenajarea spatiului tau verde plin de sanatate.

Spatiu verde Tipmuri Noi Square

Indiferent de mărimea spațiului disponibil, noi, cei de la City Garden, vă vom ajuta să dați viața grădinii visate. Aceasta va fi invadată de diferite plante (arbusti, pomi, flori) care o vor anima prin colorit și miros. Bineînțeles nu ne vom opri aici! Vom face săpaturi pentru a nivela terenul după dorințe dar și pentru a instala diverse accesorii după dorințele dumneavostră.

Echipa noastră este la dispozitia dumneavoastră și vă va asculta planurile pentru amenajarea visată. Vom veni, vom studia terenul și planul întocmit de dumneavostră și vă vom face recomandările potrivite, grație experientei, pentru a rentabiliza spatiul în cel mai bun mod. Curtea din spatele casei sau spațiul din jurul clădirii care vă găzduiește afacerea va deveni acel loc frumos, liniștit, izolat de zgomote și aglomeratie, inundat de nuante pure, care vă va inspira instantaneu. Ne ocupam de intretinerea oricarui tip de suprafete, mai mari sau mici. Punem accentul pe dorintele dumneavoastra si vom transpune in realitate planul la dimensiunile dorite si cu multa culoare.

Spatiu verde Tipmuri Noi Square

City Garden se ocupă de inima verde a orașului executând la cerere servicii de proiectare-arhitectură peisageră, amenajări gradini și spații verzi. Anul acesta am adus direct in inima Bucurestiului o adevarata oaza de verdeata. Specialistii City Garden au transformat zona Timpuri Noi Square, un loc conceput ca un nou și dinamic pol urban, ce asigură un mediu interactiv, primitor, cu o identitate unică. Acesta este unul dintre principalele cinci puncte de interes urbane, ce traversează centrul orașului. Noi am adus la viață, conform proiectului, o zonă cu design inovativ caracterizată de linii simple, exacte, care se integrează în aspectul modern dorit de proprietar.

Deoarece în orice proiect punem accentul pe natură, zona verde cu vegetație erbacee ce completează designul minimal al amenajării a reușit să echilibreze aglomerația de sticlă și beton a zonei. Astfel, cei care tranzitează zona se bucura de verdele estetic al peluzei de 8000 mp înierbată de specialiștii noștri. Cel mai important lucru este că nu vor mai simți greutatea betonului din centrul orașului ci se vor bucura de una dintre cele mai mari peluze cu iarbă din zonă. Aleile sunt înconjurate de iarbă sănătoasă plus arbori și arbuști dispuși strategic pentru a spori aportul de aer proaspăt într-un punct aglomerat al Bucureștiului.

Mai mult, ne-am ocupat și de acoperișul verde al proiectului. City Garden și-a propus si a adus acest aport sporit de naturalețe și prin zona de acoperiș verde. Am plantat 750 mp de vegetație extensivă (sedum) și 300 mp de vegetație extensivă si intensivă (sedum, vegetație erbacee, arbori).

Acoperis spatiu verde Timpuri Noi Square

Prin amenajarea spațiului verde atât la nivelul solului cât și la cel al acoperișului am schimbat în totalitate aspectul zonei. Timpuri Noi Square se poate lăuda cu priveliștea minunată respectând tendințele actuale de economie de energie și grijă față de mediu.

City Garden poate fi si partenerul tau indiferent daca doresti o amenajare spatiului verde la tine acasa, ori in jurul hotelului sau pensiunii tale, a parcului tau logistic, in jurul fabricii, a unui parc public sau privat din orasul tau.

Amenajarea unui spatiu verde este o activitate care necesita experienta. Iata de ce, dupa multe lucrari de-a lungul anilor, va garantam ca rezultatul va fi unul placut, interesant, care va dainui. Ne ocupam de toate operatiunile necesare unei amenajari de calitate: sapat, plantat, taieri de specialitate, tunderi, curatari, fertilizari, tratamente.

Satisfacerea nevoilor clientilor nostri pentru amenajarea spatiului verde reprezinta unul dintre serviciile City Garden. Nu ezita! Fă-ți planul pentru 2019 și imaginează-ți cum o să te simți înconjurat de verdele naturii. Noi ne vom ocupa ca totul să arate cât mai îngrijit și să impresioneze pe oricine. Puteti alege să vă decorati spațiul în stiluri diferite – modern, rustic, feng shui, frantuzesc, japonez, englezesc, mediteraneean. Dar puteți fi siguri că la final aceasta va avea un aspect proaspăt, elegant, sofisticat, o adevărată plăcere pentru simțuri.

https://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2018/10/Tuia-1024x683.jpghttps://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2018/10/Tuia-150x150.jpgIleanaAmenajari gradiniamenajarea spaţiilor verzi,city gardenIndiferent că vorbim despre amenajari interioare sau exterioare ale unor spatii comerciale, cladiri de birouri sau curtea din spate a locuintei, City Garden este expertul de care ai nevoie pentru ca lucrarea ta sa fie la cele mai inalte standarde. Echipa noastra de profesionisti se va ocupa rapid si...Magazin online de plante și ghivece