Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.citygarden.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile lucratoare, conform articolului 9 al Ordonantei de Guvern nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor incheiate cu profesionistii. Consumatorul are dreptul de a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, in termen de 14 zile calendaristice, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara penalitati.

Termenul de 14 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:

  • a) pentru produse, de la data primirii lor de către consumator;
  • b) pentru servicii, din ziua încheierii contractului; Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de retur in 14 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.citygarden.ro. Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Conform Ordonantei nr.34/2014 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant. Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile de retur, in functie de optiunea dvs., puteti alege un alt produs sau rambursarea sumei platite pentru respectivul produs.

In cazul inlocuirii produsului cu un altul de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.citygarden.ro