Servicii pentru grădini și spații verzi

Indiferent daca aveti nevoie de servicii de proiectare, executie, intretinere sau inchiriere, suntem aici pentru a va ajuta.

pregatire-gazon-rulou-amenajare-alei

City Garden România

Proiectare gradini si spatii verzi:

Avem o echipa de arhitecti peisagisti talentati care pot crea designuri personalizate pentru gradina sau spatiul verde dorit. Luam in considerare preferintele dvs., stilul arhitectural al proprietatii si conditiile de mediu pentru a crea un plan unic si functional.

Amenajare gradini si spatii verzi (executie):

Odata ce planul de design este finalizat, echipa noastra de specialisti in amenajarea gradinilor preia controlul. Ei vor lucra cu atentie la fiecare detaliu, asigurandu-se ca fiecare element al gradinii este pus in practica in mod precis si profesional.

Proiectare si executie sisteme de irigatii:

Un sistem de irigatii eficient este esential pentru a mentine gradina dvs. verde si sanatoasa. Expertii nostri pot proiecta si instala sisteme de irigatii personalizate, adaptate nevoilor specifice ale gradinii dvs., asigurandu-se ca plantele dvs. beneficiaza de cantitatea optima de apa.

Servicii amenajare gradini si spatii verzi
Intretinere gradini si spatii verzi:

Gradinile necesita intretinere regulata pentru a arata in continuare frumos. Oferim servicii complete de intretinere, inclusiv toaletare, tratamente fitosanitare, stropiri, fertilizari si multe altele. Echipa noastra de profesionisti se asigura ca gradina dvs. ramane in stare impecabila de-a lungul intregului an.

Inchirieri plante:

Daca aveti nevoie de plante pentru un eveniment special sau daca doriti sa adaugati un element verde in spatiul dvs. de lucru, va punem la dispozitie o gama variata de plante disponibile pentru inchiriere. De la plante de interior pana la aranjamente florale spectaculoase, avem tot ce va trebuie pentru a infrumuseta spatiul dvs.

Companie specializata in proiectarea, amenajarea si intretinerea de spatii verzi si gradini.

Cu o echipa de experti in peisagistica, suntem dedicati sa transformam orice spatiu intr-un loc frumos, relaxant si functional. Indiferent daca aveti nevoie de servicii de proiectare, executie, intretinere sau inchiriere, suntem aici pentru a va ajuta.

borduri-in-amenajarea-gradinii

Cele mai bune servicii pentru spațiile verzi

Indiferent de marimea sau complexitatea proiectului, suntem pregatiti sa ne asumam orice provocare. Echipa noastra pasionata si dedicata va lucra strans cu dvs. pentru a va indeplini toate dorintele si a va transforma visul intr-o realitate.

Contactati-ne astazi pentru a discuta despre proiectul dvs. si pentru a primi o evaluare gratuita. Suntem aici pentru a va ajuta sa creati gradina sau spatiul verde pe care il meritati!