Servicii proiectare peisagistică

Tractor_1

Îți construim grădina visurilor tale

De ce ai nevoie de serviciile noastre

Serviciile de proiectare peisagistică pot transforma o grădină sau un spațiu verde într-un loc frumos și funcțional. Proiectarea peisagistică implică planificarea și crearea unui design coerent și estetic pentru grădina sau spațiul verde, care să îndeplinească nevoile și preferințele proprietarului. Ai nevoie de sfaturile unor profesioniști! Profită de:

Unelte de gradina
Plan

CityGarden

Etapele proiectării peisagistice

Evaluarea spațiului

Există mai mulți factori de luat în considerare atunci când se efectuează o proiectare peisagistică. Primul pas este de a face o evaluare a zonei respective și de a analiza factorii naturali, cum ar fi clima, tipul de sol și terenul. De asemenea, se va lua în considerare utilizarea viitoare a spațiului, obiectivele proprietarului și bugetul disponibil pentru proiectare și instalare.

Plan de proiectare

Pe baza acestei analize, un designer peisagistic va crea un plan de proiectare care poate include caracteristici precum alei, zone de relaxare, plante și copaci, zone de grădinărit, iluminat, instalații de irigare și alte elemente decorative.

Soluții personalizate

Designerul peisagistic profesionist de la CityGarden are cunoștințele necesare în proiectarea și planificarea peisajelor, precum și o înțelegere a plantelor și a materialelor de construcție. Acesta va fi capabil să ofere consultanță privind întreținerea pe termen lung și poate oferi soluții personalizate pentru cerințele specifice ale proprietarului.

Ia legătura cu CityGarden

Ai Nevoie de Sfatul unui Profesionist?

Costurile pentru serviciile de proiectare peisagistică pot varia în funcție de dimensiunea și complexitatea proiectului. Pentru rezultate optime ai nevoie de experiența și calificările designerului peisagistic și de nivelul de detaliu al planului de proiectare. Este important să se ia în considerare costurile inițiale ale proiectării, dar și costurile de instalare și întreținere pe termen lung pentru a asigura că bugetul este adecvat și sustenabil pentru proprietar. Află mai multe detalii de la specialiștii CityGarden!

arhitecti peisagisti
Despre redare videouri arhitecti peisagisti

Contact

0730.025.725

Care sunt etapele?

Interviul cu proprietarul

Designerul peisagistic va discuta cu proprietarul pentru a înțelege nevoile, preferințele și bugetul acestuia. Acesta va lua în considerare informațiile despre utilizarea viitoare a spațiului, stilul dorit și detaliile specifice ale proprietarului.

Evaluarea în detaliu a spațiului

Designerul peisagistic va efectua o evaluare detaliată a spatiului, luând în considerare caracteristicile naturale, cum ar fi tipul de sol, clima și topografia, precum și caracteristicile existente, cum ar fi structurile existente, terenul și plantele.

Emiterea planului de proiectare

Designerul peisagistic va crea un plan de proiectare pe baza informațiilor colectate în etapele anterioare. Planul va include caracteristici precum alei, zone de relaxare, plante și copaci, zone de grădinărit, iluminat, instalații de irigare și alte elemente decorative.

Vizualizarea proiectului

Designerul va crea o prezentare vizuală a proiectului pentru a ajuta proprietarul să vizualizeze cum va arăta spațiul după finalizarea proiectului. Aceasta poate fi o imagine 3D sau o schiță.

Ultima etapă - Finalizarea proiectului

După aprobarea planului de către proprietar, designerul va finaliza planul și va oferi instrucțiuni detaliate pentru instalare și întreținere.

La city garden obții rezultate pe măsură

Fiecare proiect deste unic și necesită o abordare personalizată. Prin urmare, este recomandat să se lucreze cu un designer peisagistic profesionist și experimentat care poate oferi soluții personalizate și adaptate.