Termeni si conditii

1. Informatii personale
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.
Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul https://www.citygarden.ro/contul_meu.html
Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC CITYGARDEN DISTRIBUTION SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC CITYGARDEN DISTRIBUTION SRL  pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.
Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC CITYGARDEN DISTRIBUTION SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC CITYGARDEN DISTRIBUTION SRL .
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

SC CITYGARDEN DISTRIBUTION SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa INFO@CITYGARDEN.RO,  se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
SC CITYGARDEN DISTRIBUTION SRL  certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere SC CITYGARDEN DISTRIBUTION SRL  sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere SC CITYGARDEN DISTRIBUTION SRL  sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere SC CITYGARDEN DISTRIBUTION SRL  sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d.In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:
SC CITYGARDEN DISTRIBUTION SRL  si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele SC CITYGARDEN DISTRIBUTION SRL  sau pe serverele Romcard SA.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.CITYGARDEN.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.CITYGARDEN.RO,  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.CITYGARDEN.RO  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

Intregul continut al site-ului WWW.CITYGARDEN.RO  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC CITYGARDEN DISTRIBUTION SRL  si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC CITYGARDEN DISTRIBUTION SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

WWW.CITYGARDEN.RO garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC CITYGARDEN DISTRIBUTION SRL  fara acordul scris prealabil al acesteia.

5. Descrierea serviciilor

Lider national in domeniul sau de activitate, City Garden ofera clientilor sai o gama variata de produse si servicii:

 •        – unic distribuitor de ghivece Lechuza;
 •        – consiliere in legatura cu cerintele plantelor si conditiile de intretinere a acestora;
 •        – garantie acordata plantelor timp de un an de la achizitionarea acestora;
 •        – servicii complete de gradinarit si intretinere a plantelor, prin firme de specialitate;
 •        – plante de interior decorative prin frunze sau flori, import Olanda;
 •        – plante si arbusti de exterior cu frunze persistente sau cazatoare, import Italia;
 •        – seminte, bulbi, rasaduri si pomi fructiferi;
 •        – gazon rulou si seminte;
 •        – ingrasaminte si fertilizanti diferentiati pe grupe de plante;
 •        – pamant imbunatatit, diferentiat pe tipuri de plante;
 •        – piatra ornamentala, argila si scoarta decorativa;
 •        – ghivece si masti decorative, ceramice, plastice sau din materiale speciale;
 •        – echipamente si unelte de gradinarit;
 •        – sisteme complete de irigatii;
 •        – mobilier de gradina UNOPIU, import Italia;
 •        – statuete si fantani de gradina, import Italia;
 •        – servicii de proiectare-arhitectura peisagera;
 •        – servicii proiectare sistem irigatii ;
 •        – transport gratuit in localitate pentru produsele voluminoase ;
 •        – transport contracost in afara localitatii.

6.Pretul

Preturile prezentate includ TVA (24%);
Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii,  si costurile de livrare, daca este cazul.

7. Plata serviciilor 
Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.
Plata se poate realiza prin card de credit/debit.
Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.
SC CITYGARDEN DISTRIBUTION SRL accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

8. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Continutul acestui site precum si informatiile prezentate sunt proprietatea City Garden Distribution SRL.

Nici un material sau informatie incluse in acest document nu pot fi copiate, distribuite sau dezvaluite nimanui fara acordul scris al unui oficial City Garden si nu pot fi utilizate in alt scop decat cel al promovarii intereselor City Garden.

Datele personale ale clientilor nostri sunt tratate confidential si vor fi folosite numai pentru onorarea comenzilor de pe site.
Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor si livrarea produselor.

Toate produsele sunt livrate impreuna cu factura si/sau certificat de garantie/conformitate .