AMENAJARE SPAȚIU VERDE
TIMPURI NOI SQUARE

Timpuri Noi Square

este conceput ca un nou și dinamic pol urban, ce asigură un mediu interactiv, primitor, cu o identitate unică. Acesta este unul dintre principalele cinci puncte de interes urbane, ce traversează centrul orașului.

City Garden, inima verde a orașului

City Garden, membră a grupului Romstal, care execută la cerere servicii de proiectare-arhitectură peisageră, amenajări gradini și spații verzi, a realizat amenajarea spațiului verde al Timpuri Noi Square.


Noi am adus la viață, conform proiectului, o zonă cu design inovativ caracterizată de linii simple, exacte, care se integrează în aspectul modern dorit de proprietar.

În orice proiect punem accentul pe natură

 

Zona verde cu vegetație erbacee ce completează designul minimal al amenajării echilibrează aglomerația de sticlă și beton a zonei. Astfel, cei care tranzitează zona se vor bucura de verdele estetic al peluzei de 8000 mp înierbată de specialiștii noștri. Cel mai important lucru este că nu vor mai simți greutatea betonului din centrul orașului ci se vor bucura de una dintre cele mai mari peluze cu iarbă din zonă.

Aleile sunt înconjurate de iarbă sănătoasă plus arbori și arbuști dispuși strategic pentru a spori aportul de aer proaspăt într-un punct aglomerat al Bucureștiului.

Prin amenajarea spațiului verde atât la nivelul solului cât și la cel al acoperișului am schimbat în totalitate aspectul zonei. Timpuri Noi Square se poate lăuda cu priveliștea minunată respectând totodată tendințele actuale de economie de energie și grijă față de mediu.

Acoperiș verde de la City Garden

City Garden și-a propus si a adus acest aport sporit de naturalețe zonei de recreere la exterior dar s-a ocupat și de zona de acoperiș verde plantând 750 mp de vegetație extensivă (sedum) și 300 mp de vegetație extensivă si intensivă (sedum, vegetație erbacee, arbori).

PROIECTUL ÎN CIFRE

8.000 mp

SUPRAFAȚA TOTALĂ AMENAJATĂ

3.000

ARBORI ȘI ARBUȘTI PLANTAȚI

6.000

PLANTE ERBACEE