Intra acum pe CityGarden.ro și ia-ți un trandafir pe picior care, va asiguram, va va schimba imediat in bine starea de spirit. El nu are doar un rol decorativ dat de forma sa eleganta si de frumusetea florilor colorate ci va si improspata aerul din locuinta cu un parfum inconfundabil. Trandafirii pe picior au aceasta denumire deoarece au o forma de pomisor, cu trunchi subtire si o coroana bogata de flori.

Trandafiri pe picior

Un ghiveci care gazduieste un astfel de trandafir poate fi integrat cu succes in orice stil de amenajare a casei. Fie ca optati pe stilul modern sau pe cel clasic, cateva flori de trandafiri, cu aerul lor elegant, vor uimi prin varietatea de forme, culori si dimensiuni. Mai mult, acest trandafir pe picior poate fi plantat si in gradina in perioadele mai calde ale anului. El iubeste soarele dar nu trebuie sa se afle in bataia lui directa pentru intreaga zi.

In ghiveci sau in gradina el va avea nevoie de destul de multa apa. Se va avea grija sa fie udat de doua-trei ori pe saptamana. Atentie, cel care face de obicei operatia de udare va verifica pamantul destul de des pentru ca acesta sa nu se usuce. Singura perioada in care vom reduce frecventa udarilor va fi atunci cand trandafirul se afla in repaus vegetativ. Atunci, acesta va avea nevoie de apa o singura data pe saptamana. De asemenea, pentru o dezvoltare sanatoasa va recomandam sa-l tratati cu ingrasamant lichid pentru trandafiri pe care il gasiti in sectiunea noastra dedicata.

Se spune despre trandafiri ca sunt flori pretentioase care sunt greu de ingrijit. Pentru cei care insa iubesc plantele si le acorda timp, aceasta ingrijire este de fapt o operatie simpla. Sunt cateva etape care trebuie respectate intocmai. Cum prima, cea de plantare intr-un ghiveci, a fost deja facuta de echipa noastra, puteti trece la operatiile mai simple. Despre udare am vorbit deja. Este o operatie facila care va fi ghidata de nevoile plantei. Fertilizarea este o alta sarcina care se face pentru a avea rezultatul dorit. Acesteia i se adauga si taierea, etapa care mentine planta frumoasa si sanatoasa. Trandafirii pe picior trebuie sustinuti de un tutore pentru a evita ruperea tulpinei sub greutatea coroanei. Pe langa taieri, vom avea grija ca florile ofilite sa fie indepartate periodic pentru a face loc noilor boboci. Cu o amplasare corecta trandafirii pe picior ne vor dovedi ca sunt plante rezistente.

Trandafirii pe picior, trandafirii pomisor sau trandafirii copacel, cum mai sunt cunoscuti, uimesc prin coroana bogata, cu un important rol decorativ. Ei fac o multime de flori care ne vor bucura in perioada calda a anului. Deoarece acest tip de trandafir este altoit pe un trunchi el se dezvolta doar in partea de deasupra lucru care-i ajuta sa fie feriti de actiunea nefasta a unei ciuperci care afecteaza des trandafirul, Marssonina Rosae. Pe de alta parte, faptul ca trunchiul le este dezgolit inseamna ca au nevoie de protectie marita pe timpul iernii. Cel mai potrivit ar fi sa fie mutati in interior. Daca acest lucru nu este posibil se poate apela la un truc care sa-i mentina la caldura, si anume inconjurarea plantelor cu o plasa de sarma care sa aiba o inaltime mai mare decat trandafirul. Apoi vom umple spatiul delimitat de plasa cu frunze uscate pana vom acoperi si coroana trandafirului. Si insectele il pot afecta, de aceea tratamentele preventive impotriva acestora au un rol foarte important.

Trandafirul pe picior trebuie plantat solitar pentru a putea fi admirat in toata splendoarea lui. Acest trandafir pomisor are grija ca casa sau gradina sa aiba un aspect inedit. Pentru cei care iubesc trandafirii cu florile lor frumoase si parfumate, acesti pomisori pot fi folositi in interior dar si in gradina, chiar si cu rol practic, pentru delimitarea aleilor din gradina sau a zonei de acces a casei.

https://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2019/01/Trandafir-pe-picior-in-gradina-1024x1024.jpghttps://www.citygarden.ro/wp-content/uploads/2019/01/Trandafir-pe-picior-in-gradina-150x150.jpgIleanaFloritrandafir copacel,trandafir pomisor,trandafiriIntra acum pe CityGarden.ro și ia-ți un trandafir pe picior care, va asiguram, va va schimba imediat in bine starea de spirit. El nu are doar un rol decorativ dat de forma sa eleganta si de frumusetea florilor colorate ci va si improspata aerul din locuinta cu un parfum...Magazin online de plante și ghivece