Tratamente fitosanitare

Medicament

Pentru plante sănătoase

Vrei să afli mai multe despre tratamente fitosanitare?

Tratamente fitosanitare reprezintă un set de măsuri preventive sau curative pentru protejarea plantelor împotriva bolilor și dăunătorilor. Vorbim despre tratamente necesare pentru menținerea sănătății plantelor și pentru prevenirea și combaterea infecțiilor, astfel încât acestea să poată crește și să se dezvolte într-un mod sănătos.

Află din această pagină care sunt pașii pe are trebuie să-i urmezi pentru a avea plante cât mai sănătoase.

Mar

Cum se fac tratamentele fitosanitare.

Identificarea problemelor

Specialiștii noștri analizează plantele și identifică problemele de sănătate, inclusiv dăunătorii sau bolile care le afectează.

Selectarea produselor adecvate

În funcție de probleme, se aleg produsele fitosanitare adecvate, precum pesticide, fungicide sau insecticide.

Prepararea soluțiilor de tratament

Soluțiile sunt pregătite conform instrucțiunilor în cantitățile necesare pentru a acoperi perfect nevoile utilizatorului.

Aplicarea soluțiilor de tratament

Soluțiile sunt aplicate cu ajutorul unor echipamente profesionale, cum ar fi pulverizatoare sau atomizoare, pentru a acoperi uniform toate zonele afectate.

Monitorizarea plantelor

După aplicarea tratamentelor, plantele sunt monitorizate în continuare pentru a se asigura că problemele de sănătate sunt în remisie și pentru a preveni reapariția lor.

Ai Nevoie de Sfatul Experților?

Suntem aici pentru a-ți veni în ajutor!

CityGarden oferă o gamă variată de tratamente fitosanitare, personalizate în funcție de nevoile și specificul fiecărui spațiu verde. Printre acestea se numără tratamente împotriva dăunătorilor și bolilor specifice plantelor ornamentale, dar și tratamente pentru gazon, copaci, arbuști sau plante de interior.

Tratamentele fitosanitare oferite de CityGarden sunt efectuate de către specialiști în domeniu, care folosesc produse și echipamente profesionale și respectă toate normele de siguranță pentru a proteja mediul înconjurător și sănătatea oamenilor.

În plus, CityGarden oferă și servicii de consultanță pentru proprietarii de spații verzi, prin care aceștia pot primi sfaturi și recomandări cu privire la îngrijirea și protejarea plantelor din grădina lor.

ghivecele Lechuza alegerea perfectă
Rulează videoul

Contact

0730.025.725

Detalii Tratamente Fitosanitare

Durata tratamentelor

Durata tratamentelor fitosanitare poate varia în funcție de tipul de produs utilizat, gradul de infestare sau boală a plantelor și dimensiunea suprafeței care trebuie tratată. În general, tratamentele pot dura de la câteva minute până la câteva ore sau, în unele cazuri, chiar mai multe zile.

De exemplu, tratamentele pentru prevenirea bolilor la plantele ornamentale pot fi aplicate o dată la câteva săptămâni sau luni, în funcție de specificul plantei și a sezonului.

Tratamentele pentru gazon pot fi aplicate o dată la câteva săptămâni sau luni, iar tratamentele pentru pomi fructiferi sau arbuști pot dura mai mult timp și pot necesita utilizarea de echipamente speciale.

Costurile tratamentului

Costurile tratamentelor fitosanitare pot varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv tipul de produs fitosanitar utilizat, dimensiunea suprafeței de tratat, gradul de infestare sau boală a plantelor, și complexitatea tratamentului.

În general, costul tratamentelor va fi stabilit pe baza unei evaluări inițiale realizate de specialiștii în amenajarea peisagistică și tratamente fitosanitare. Aceștia pot oferi o estimare a costului și a timpului necesar pentru efectuarea tratamentelor, în funcție de specificul situației.

De exemplu, costul unui tratament pentru combaterea dăunătorilor care afectează plantele ornamentale poate fi de doar câteva zeci de lei, în funcție de gradul de infestare și de tipul de produs utilizat. În schimb, tratamentele pentru gazon, pomi fructiferi sau arbuști pot fi mai costisitoare, deoarece acestea implică o suprafață mai mare de tratat și utilizarea de echipamente speciale.

Este important să se ia în considerare faptul că, deși tratamentele fitosanitare pot fi costisitoare, ele pot fi esențiale pentru menținerea sănătății și aspectului plantelor și pentru prevenirea infestării cu dăunători sau boli. Prin urmare, investiția în astfel de tratamente poate fi benefică pe termen lung.